alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ryggsekker · Damer

 
[122]
Ryggsekk SvartRyggsekk Svart

Ryggsekk

Originals

1 / 3
Sideav 3

Ryggsekker til damer

En ryggsekk kan være alt fra et enkelt tilbehør til et ordentlig statement, alt etter hva du og din personlighet er ute etter. Og med en adidas-sekk på ryggen har du alltid plass til det du trenger for en aktiv og dynamisk hverdag – hvor alt kan skje!

Klassiske ryggsekker til damer – minimalistisk eller retroinspirert design

De klassiske stilene innen ryggsekker til damer inkluderer en rekke retroinspirerte #throwbacks fra adidas Originals, med store Trefoil-logoer og enkle detaljer, samt mer minimalistiske varianter i nøytrale fargepaletter og fokus på praktiske løsninger. Med en kul Classics- eller adidas Originals-sekk med ikoniske vintage-detaljer eller 80-tallets pasteller, får du en universell look som passer like godt til skole som til trening og fritidsaktiviteter – da med plass til bærbar datamaskin og alt du trenger.

Robuste ryggsekker til damer – til trening og turgåing

Du finner alt fra klatresekker og tursekker til fotballsekker og løpesekker i utvalget ryggsekker til damer fra adidas. Finn din favoritt blant damesekkene, og velg mellom alternativer med plass til PC eller med egen lomme til fotball – eller kanskje en Terrex-vest med plass til vannflasker og nødvendig utstyr til løping ute?

Ryggsekker til damer – med plass til PC

Skal du sykle til jobben eller kombinere litt skolearbeid med en gåtur eller en treningsøkt? Finn din perfekte sekk blant utvalget av ryggsekker til damer med plass til bærbar datamaskin. Se for eksempel på 3D-ryggsekkene med teksturerte paneler av mesh og med stilig 3D-effekt. Med snedige innerlommer holder du enkelt styr på ulike eiendeler, så du slipper å finne nøklene dine i et sokkepar etter treningen!