alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rød ryggsekk

 
[12]

Lekre og smarte ryggsekker fra adidas som passer til alt

Det er alltid praktisk med en god ryggsekk som kan avlaste både skuldre og armer, og hjelpe deg med å frakte alt du trenger gjennom en hel dag, enten det er til jobb, tur eller trening. Hos adidas finner du et stort utvalg av røde ryggsekker som garantert vil gjøre dagen din litt lettere. Sekkene er laget i resirkulert polyester for en bærekraftig profil, og med et praktisk og stilig design er dette den ultimate ryggsekken til dagsturer. Det store bakpanelet i mesh med Loadspring-skulderstropper sikrer stabilitet og komfort gjennom hele dagen. Den funksjonelle glidelåslommen foran er perfekt for oppbevaring av mindre verdisaker eller proviant på turen. På sidene finner du flere slip-in lommer og kompresjonsstropper som er perfekte for tur. Den forsterkede bunnen sørger også for at sekken tåler mye vekt slik at du får pakket med alt det du trenger uten å bekymre deg for at sekken blir ødelagt.

Teknologi og smarte løsninger i skjønn forening i din røde ryggsekk

Med sin kompakte størrelse er denne røde ryggsekken overraskende romslig, noe som betyr at du får plass til alt det du trenger av utstyr. Bruken av enkeltvevd polyester sørger for både slitestyrke og fleksibilitet, og bakpanelet i mesh gir en stilig kontrast til resten av sekken med sine 3-Stripes. Den store glidelåslommen foran er perfekt for oppbevaring av en matpakke eller drikke, og de praktiske lommene på siden av ryggsekken fungerer ypperlig til oppbevaring av diverse mindre gjenstander. Den forsterkede bunnen gir god beskyttelse og gjør at sekken tåler både en støyt og en tung vekt.

En rød ryggsekk som ser like fresh ut til hverdags som til idrett

Det som er så fint med en rød ryggsekk fra adidas er at den vil fungere til alle typer antrekk, enten det er formelt eller avslappet. En rød ryggsekk vil ta seg bra ut med en kul hettegenser, jeans og noen stilrene sneakers. Ryggsekken kan også enkelt kombineres med mer formelle antrekk, for den som ønsker å bruke den på vei til og fra kontoret.