alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ryggsekker · Rosa

 
[11]

Pakk treningstøyet i en rosa ryggsekk

Enten du har tenkt deg på trening eller du trenger å ha med deg mer enn bare mobiltelefonen, kan du velge deg en lekker rosa ryggsekk til å legge alt i. Du kan velge i rekken vår av ryggsekker i helt fra dus til knall rosa. Laget av solide materialer som slitesterk polyester, er ryggsekken sterk nok til at du får med deg det du trenger. Noen er også av miljøvennlig resirkulert vevd polyester, en kvalitet som helt klart er like slitesterk og flott, og du lager et mindre klimaavtrykk. Du finner rosa ryggsekker i helt fra de med barnefigurer på til de med de klassiske 3-Stripes eller den kjente Trefoil-logoen for deg som er litt større. De rosa ryggsekkene er praktiske i hverdagen når du haster fra a til b, fra jobben til treningen eller til skolen.

Romslig med praktiske lommer

Ryggsekkene er romslige og har god plass til det du trenger å ta med deg, enten det er gymtøy, treningstøy eller skolebøker. Med praktiske lommer kan du lett skille tingene fra hverandre og enda lettere finne igjen det du trenger når du trenger det. Flere av modellene kommer med en egen innvendig lomme til en laptop og en mobil. Tingene dine sikres med glidelåser på både hovedrom og lommer, mens på flere av modellene har du et åpent rom til drikkeflasker på sidene. Supert for deg som trener mye og trenger en lett tilgang på vann.

Sleng en rosa ryggsekk på ryggen

Det er lett å slenge ryggsekken på ryggen og der henger den godt også. Med vatterte bæreseler beskytter du skuldrene og ryggen din når du bærer og du kan derfor også bære tungt. Noen har også bæreseler som du kan ta av og bære sekken etter det mindre håndtaket midt oppe på sekken.