alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tall herreshorts

 
[3]

Stilige tall herreshorts for høye menn

På adidas satser vi på å tilby klær av høy kvalitet til alle kundene våre, uansett høyde, kroppsform eller størrelse. Vi har blant annet et bredt utvalg av tall herreshorts til menn som ønsker plagg med litt ekstra lengde på klærne. Tall herreshorts kan brukes til både fritid og til trening, og vi anbefaler alle å ha et utvalg av forskjellige modeller. Våre tall herreshorts er like behagelige som de er stilige, og vi har blant annet pustende modeller med svettetransporterende egenskaper som er perfekte for harde treningsøkter og varme sommerdager. De klassiske 3-Stripes og Trefoil-logoen gir et sporty, tidløst og stilig uttrykk som du garantert vil føle deg komfortabel og fin med. Velg mellom lange og korte modeller, samt løse og ettersittende. Eller hva med en av hver? Alt dette og mye mer finner du her hos adidas!

Shorts for høye menn til alle anledninger

Mange tenker at shortsene bør legges bort når høsten og vinteren kommer, men det er absolutt ikke tilfellet. Hos adidas får du tall herreshorts som passer perfekt til treningsbruk hele året. Bruk en komfortabel shorts som holder deg kjølig, tørr og komfortabel på trening, uansett hvor hardt du trener. Med pustende og hurtigtørkende materialer holdes varmen nede, og de praktiske glidelåslommene lar deg ta med deg for eksempel nøkler eller andre viktige ting. Mange av våre tall herreshorts er laget av resirkulert polyester for å spare ressurser og redusere utslipp. Dermed kan du også ha god samvittighet når du bruker klær herfra. For at dine klær fra adidas skal holde seg fine lenge, er det viktig at du følger vaskeanvisningene nøye. Unngå tromling og tøymykner, og vreng klærne før vask og stryking. Husk også på å vaske med lignende farger for å unngå at noen av klærne dine blir misfarget.