alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Shorts · Menn · Hvit

 
[59]
1 / 2
Sideav 2

Ta treningen din til nye høyder med et par hvite shorts til menn

Fuktabsorberende AEROREADY holder deg tørr og sikrer deg topp komfort. Vevet, elastisk materiale av polyester og elastan lar deg yte maks gjennom hele treningsøkten. Med et par hvite shorts til menn kan du lett bevege deg og ta del i all slags actionfylt spill. Snorstramming på eksponert elastisk liv gir deg sikkerheten du trenger for å ta treningen din til nye høyder og dobbelstrikket indre underbukser holder deg komfortabel uansett aktivitet. For deg som ikke bare tenker på din egen ytelse, men også på gjenbruk, kan du gå for et par shorts i resirkulert polyester som sparer ressurser og reduserer utslipp – gå for et par hvite shorts til menn som ikke bare er bra for deg, men også for miljøet.

Velg deg et par hvite shorts og representer favorittlaget ditt

Enten du er fotball- eller basketballfan kan du finne et par hvite shorts til menn som representerer favorittlaget ditt – sett at de har en drakt med hvit shorts, selvfølgelig. Drøm deg bort til ditt lags hjemmebane og se for deg publikum juble når du scorer mål etter mål. Treningstøyet ditt trenger ikke lenger være en hindring på veien til dine mål og din maks ytelse – med materialer som holder deg både tørr og komfortabel, og lar deg bevege deg fritt i alle retninger, kan du lett sprenge din egne grenser og ta treningen din til nye høyder, uansett sport. Med den klassiske adidaslogoen på antrekket ditt kan du være sikker på at du kan ta treningen din fullt ut mens du samtidig får selvtilliten du trenger for å føle deg på topp. Et par hvite shorts til menn er akkurat det du trenger for å transportere deg til ditt lags hjemmebane, der nettopp du kan briljere.