alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rosa shorts

 
[5]

Innovative og spennende rosa shorts til menn

Hvis du virkelig vil skille deg ut på stranden eller på idrettsbanen kan en rosa herreshorts med kule detaljer og et praktisk snitt være et fantastisk valg. Hos adidas har vi et stort utvalg av kule og hippe rosa shorts til herre, laget i forskjellige materialer og med ulike snitt, passformer og detaljer. Hva med en shorts i behagelig collegestoff som utstråler en avslappet “surfe-look” og som egner seg perfekt til late dager på stranden? Denne shortsen kommer med praktisk strammesnor i livet og er laget i behagelig bomull. Shortsen har også svært praktiske sidesømlommer, som er perfekte for oppbevaring av nøkler eller andre verdisaker du trenger.

En superkul rosa herreshorts som fungerer til absolutt alt

Grunnet sitt innovative design og materialbruk egner vår freshe og stilige rosa shorts til herre seg perfekt til både aktivitet og slappe dager. Collegestoffet, som er en klassiker fra adidas, gir plagget utsøkt komfort og materialene er svært slitesterke. Det gjør denne shortsen til et ypperlig valg for personer som er ute etter en shorts som tåler en støyt, enten du står på skateboard eller spiller volleyball på stranden og trenger noe behagelig. De store sidesømlommene sørger for at man har god plass til å oppbevare nødvendig utstyr eller personlige eiendeler. Muligheten til oppbevaring er svært gunstig når man skal ta seg en løpetur og trenger et sted å legge nøkler eller liknende under treningsøkten. 

Rosa herreshorts laget for å vare med stil

Vi anbefaler at man unngår å bruke blekemidler ettersom det kan ha en negativ effekt på shortsens rosafarge. Du bør også unngå å benytte deg av rens og liknende. Ved vask i vaskemaskin bør man ikke overstige 40 grader, og man bør bruke en lav innstilling dersom man benytter seg av tørketrommel. Hvis det er nødvendig å stryke shortsen er det lurt å bruke strykejernet på lav varme for å unngå skader. Denne shortsen kan enkelt kombineres med rene hvite sneakers og en kul skjorte.