alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Blomsterkjoler

 
[4]
HER Studio London Animal Flower Print Tee Kjole RosaHER Studio London Animal Flower Print Tee Kjole Rosa

HER Studio London Animal Flower Print Tee Kjole

Jenter Originals

Midi Skjørt FlerfargetMidi Skjørt Flerfarget

Midi Skjørt

Damer Originals

Sporty og feminine blomsterkjoler til lyse sommerkvelder

Lette og fine blomsterkjoler er et must for alle som elsker en feminin og elegant stil. Våre modeller fås med et sporty preg som gir den klassiske kjolen en spennende vri, og de passer dermed bra til alle kvinner som elsker å skille seg litt ut. Velg en kjole med 3-Stripes og Trefoil-emblem om du ønsker å rocke den ikoniske adidas-stilen eller velg en helmønstret variant som er like stilig på fest som til hverdags. Du styler enkelt opp den blomstrete kjolen din ved å bruke sandaler med høye hæler, et elegant smykke og rød leppestift. Til hverdags kan du style dem ned med sneakers og en kul caps på hodet. Velg gjerne et blomstrete skjørt om du ønsker å kunne variere overdelene dine. Skjørtene er gøyale å style siden du kan skape utrolig mange forskjellige antrekk ved å variere mellom treningstopper, bluser og t-skjorter. Det er egentlig bare fantasien som setter grenser.

Blomstrete kjoler fra adidas: Mote møter funksjon

Blomsterkjoler fra adidas fås med mange gode egenskaper og funksjoner, og det er ikke bare det lekre designet som blir vektlagt. Komfort er også svært viktig. Mange av våre blomstrete kjoler lages for eksempel i deilig bomull som føles mykt ut mot huden. Det er også mulig å bestille miljøvennlige modeller som lages av resirkulerte materialer. Velg gjerne en smal passform dersom du ønsker å være aktiv – disse sitter som et skudd, selv når du er i bevegelse. Uansett hvilken variant du velger, bør du huske på å vaske dem riktig for å bevare plaggene lengst mulig. Mange av dem bør for eksempel ikke vaskes med tøymykner. Vreng gjerne plagget for at blomstertrykket ikke skal falme eller bli ødelagt for tidlig. Du må også være obs på at trykk heller ikke skal strykes.