alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skjørt og Kjoler · Grønn

 
[8]

Vis din naturlige side med grønne kjoler og skjørt

Grønt er naturens farge og passer alltid inn i din hverdag! Om det så er på treningsstudioet eller en tur med venninnegjengen. Det er ikke bare naturens farge, grønt viser også til vekst, harmoni og helse. Dette er kvaliteter ved fargen som du kan benytte til det fulle, når du velger ditt antrekk og stil blant våre klesplagg som alle er tilpasset ditt bruk og behov. Våre kjoler og skjørt er produsert i materialer som er tilpasset deg og din aktivitet, for eksempel en behagelig og myk bomull med stretch-kvalitet som gjør at plagg kan sitte tett uten å virke hindrende.

Atletiske og feminine grønne kjoler og skjørt

adidas er merket som er kjent for atletisk utfoldelse og kvalitet, og vi har et godt utvalg av sporty skjørt og kjoler som kan passe til enhver anledning. Vi har kommet frem til en fantastisk samling av klesplagg, med en feminin vri for deg som liker det sporty og behagelige, samtidig som du vil ta deg best mulig ut. Lik sine søstre i andre farger, finner du en kjole eller et skjørt i grønt til akkurat ditt behov her hos oss.

Sporty, sterkt og betydningsfullt

Om du vil du slappe av hjemme i den samme behagelige følelsen med plaggene som hjelper deg gjennom en hard treningsøkt, eller vil ha et mer feminint snitt på treningsplaggene, har adidas noe for deg. Våre kjoler og skjørt hjelper deg i din aktive livsstil, og du trenger ikke å la komforten og kvaliteten til antrekket gå på bekostning av dens stil: adidas sine ikoniske 3-Stripes og Trefoil viser for omverdenen at du er en person med sans for mote og kvalitet, samtidig som adidas velkjente passform, smarte løsninger, og en moteriktighet i valg av det mer røffe, eller det mer myke, får frem det beste i deg.