alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sko · Menn · Brun

 
[20]

Brune herresko, en klassiker til alt

Vi vet alle at gode sko skaper antrekket, og med brune herresko trår du langt. Det er ikke bare grep og støtte som er viktig i våre brune sko til menn, som i alle av adidas sine produkter står både design og kvalitet i fokus. Her vil du finne sko som passer like godt til hverdags som på treningsbanen. Vi tenker at du ikke skal trenge å skorte på komfort for å få en god stil, eller ofre stilen din for komfort. adidas herresko er slitesterke og velegnet til oppgavene du setter dem til, og i garderoben til en mann behøves alltid et par gode brune sko. Være seg brune sko til skogsturen eller til en avslappet tur ut, alt innenfor moteløvens rammer og innenfor kravene satt av atleten.

Smarte løsninger, gode detaljer, støtte og komfort for dine føtter

Når du velger mellom adidas sine brune herresko, vil du se en rekke tekniske løsninger som hjelper deg å finne rett brun sko for ditt behov. Vi ønsker at du skal være fornøyd, så tenk gjennom hva du skal bruke skoene til. Dersom du skal på løpetur, se etter adiprene-demping i hælen som hjelper deg å yte bedre og tar av for slagene, og refleksdetaljer for din egen trygghet. Dersom det er sykling du tenker på, er Stealth® S1-gummiyttersålen uslåelig for kontroll og grep på en flat pedal. Men, det er så klart ikke bare til løping og sykling adidas har sko, her finner du til så mangt som stilsikre brune herresko ment for seiling eller golf, også. Det som kjennetegner alle skoene fra adidas er kombinasjonen av kvalitet og design. Et par sko med adidas velkjente logo er mer enn et kvalitetsmerke, det er en tydelig markering om hva din livsstil innebærer, og de kravene til kvalitet du stiller.