alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Røde sko til menn

 
[42]
Adimatic Sko RødAdimatic Sko Rød

Adimatic Sko

Originals

Gazelle Sko RødGazelle Sko Rød

Gazelle Sko

Originals

La fortida møte framtida i et par røde sko til menn

Løping og sport er en lang tradisjon, og adidas har vært en stor spillepartner i den tradisjonen i årevis. Du har i flere tiår kunnet finne adidassko du kunne stole på, og nå venter framtida. Du vet hva som ligger foran deg, og du vet at det tar guts for å komme seg hele veien til topps. Du vet også at med et par røde sko til menn ligger du bedre an enn noen gang til å nå fram. Med lette materialer som lar deg holde deg lett på foten, responsive mellomsåler med Boost-teknologi som gir deg energien tilbake, og med støtte fra hæl til tå er du rustet til å nå nye høyder. Lukking med lisser lar deg tilpasse passformen til akkurat slik du liker den, og slitesterk Adituff-tå lar deg ta fatt på all slags aktiviteter uten bekymringer for slit og skader på skoene dine. La fortidas tradisjoner ta deg med inn i framtida i et par røde sko til menn.

Gi garderoben din et rødt friskt pust

Ikke bare kan et par røde sko til menn ta prestasjonen din til neste nivå – la dem heve stilen din også. Uansett om du allerede har en fargeglad treningsgarderobe eller om du trenger et par sko til å sprite opp en ellers nøytral treningsstil, så kan et par i rødt ta stilen din et hakk videre, så du selvsikkert kan komme deg gjennom harde treningsøkter eller byens gater. Kjente og kjære 3-Stripes og Trefoil-logoer tar deg inn i en lang tradisjon av trening, sport og stil, og gir deg og selvsikkerheten din et løft, samtidig som du kan stole på at du beveger deg i kvalitet, komfort og stil. Uansett din personlige stil og om du trenger sko til trening eller hverdags, så kan et par røde sko til menn være akkurat det du trenger for å gi garderoben din et friskt pust.