alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Røde sko til menn

 
[27]
Nizza Hi RF Sko
Shmoofoil Sandaler
Ultraboost 5.0 DNA Sko
Forum 84 High Sko
Adilette Shower Sandaler
Adizero Adios Pro 2.0 Sko
Ultraboost 22 Sko
Five Ten Freerider Mountain Bike sko
Powerlift 5 Vektløftersko
Adilette TND Sandaler
Five Ten Freerider Pro Mountain Bike Sko
Adilette TND Sandaler
Swift Run Sko
Five Ten NIAD Moccasym Klatresko
Five Ten Hellcat Pro Mountain Bike Sko
DistanceStar Sko
THE INDOOR CYCLING SKO
The Gravel Sykkelsko
Adipower Weightlifting II Sko
Solarboost 4 Sko
Trae Young 1 Sko
NMD_R1 Sko

La fortida møte framtida i et par røde sko til menn

Løping og sport er en lang tradisjon, og adidas har vært en stor spillepartner i den tradisjonen i årevis. Du har i flere tiår kunnet finne adidassko du kunne stole på, og nå venter framtida. Du vet hva som ligger foran deg, og du vet at det tar guts for å komme seg hele veien til topps. Du vet også at med et par røde sko til menn ligger du bedre an enn noen gang til å nå fram. Med lette materialer som lar deg holde deg lett på foten, responsive mellomsåler med Boost-teknologi som gir deg energien tilbake, og med støtte fra hæl til tå er du rustet til å nå nye høyder. Lukking med lisser lar deg tilpasse passformen til akkurat slik du liker den, og slitesterk Adituff-tå lar deg ta fatt på all slags aktiviteter uten bekymringer for slit og skader på skoene dine. La fortidas tradisjoner ta deg med inn i framtida i et par røde sko til menn.

Gi garderoben din et rødt friskt pust

Ikke bare kan et par røde sko til menn ta prestasjonen din til neste nivå – la dem heve stilen din også. Uansett om du allerede har en fargeglad treningsgarderobe eller om du trenger et par sko til å sprite opp en ellers nøytral treningsstil, så kan et par i rødt ta stilen din et hakk videre, så du selvsikkert kan komme deg gjennom harde treningsøkter eller byens gater. Kjente og kjære 3-Stripes og Trefoil-logoer tar deg inn i en lang tradisjon av trening, sport og stil, og gir deg og selvsikkerheten din et løft, samtidig som du kan stole på at du beveger deg i kvalitet, komfort og stil. Uansett din personlige stil og om du trenger sko til trening eller hverdags, så kan et par røde sko til menn være akkurat det du trenger for å gi garderoben din et friskt pust.