alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Røde sko til menn

 
[76]
1 / 2
Sideav 2

La fortida møte framtida i et par røde sko til menn

Løping og sport er en lang tradisjon, og adidas har vært en stor spillepartner i den tradisjonen i årevis. Du har i flere tiår kunnet finne adidassko du kunne stole på, og nå venter framtida. Du vet hva som ligger foran deg, og du vet at det tar guts for å komme seg hele veien til topps. Du vet også at med et par røde sko til menn ligger du bedre an enn noen gang til å nå fram. Med lette materialer som lar deg holde deg lett på foten, responsive mellomsåler med Boost-teknologi som gir deg energien tilbake, og med støtte fra hæl til tå er du rustet til å nå nye høyder. Lukking med lisser lar deg tilpasse passformen til akkurat slik du liker den, og slitesterk Adituff-tå lar deg ta fatt på all slags aktiviteter uten bekymringer for slit og skader på skoene dine. La fortidas tradisjoner ta deg med inn i framtida i et par røde sko til menn.

Gi garderoben din et rødt friskt pust

Ikke bare kan et par røde sko til menn ta prestasjonen din til neste nivå – la dem heve stilen din også. Uansett om du allerede har en fargeglad treningsgarderobe eller om du trenger et par sko til å sprite opp en ellers nøytral treningsstil, så kan et par i rødt ta stilen din et hakk videre, så du selvsikkert kan komme deg gjennom harde treningsøkter eller byens gater. Kjente og kjære 3-Stripes og Trefoil-logoer tar deg inn i en lang tradisjon av trening, sport og stil, og gir deg og selvsikkerheten din et løft, samtidig som du kan stole på at du beveger deg i kvalitet, komfort og stil. Uansett din personlige stil og om du trenger sko til trening eller hverdags, så kan et par røde sko til menn være akkurat det du trenger for å gi garderoben din et friskt pust.