alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Skoleklær

 
[2108]
Treningsjakke SvartTreningsjakke Svart

Treningsjakke

Originals

Athletics Tiro Treningsdress
Essentials Fleece Logo Bukse
B TS BOS TRFC
adidas x Marimekko Fast T-skjorte
3-Stripes Bukse
Badge of Sport Joggedress
Classics Jogging Sett
Adicolor SST Treningsdress
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsjakke
Tiro 21 Treningsbukse
Team Sports treningsdress
adidas Z.N.E. Sportswear Bukse
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte
Crew Sweatshirt Sett
Love Unites Trefoil T-skjorte (unisex)
Essentials Linear T-skjorte
Original Athletic Club Allover Print Hettegenser
Future Icons Onesie
Core 18 Presentasjonsbukse
Designed 2 Move AEROREADY Motion T-skjorte
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Tights
Core 18 treningsbukse
Essentials Cotton 3-Stripes Bukse (mammaklær)
Camo Hettegenser
Tiro 21 Treningsbukse
Adicolor Crew Sett
LK LOGO JOG SET
Adicolor Classics 3-Stripes Tights (store størrelser)
Disney Graphic T-skjorte
Adicolor Classics Cardigan Kjole
Adicolor Crew Sett
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsjakke
REAL H JSY AU L
adidas Essentials 3-Stripes T-skjorte
Versatile Train Woven Bukse
Adicolor Classics Long Sleeve T-skjorte
adidas Essentials 3-Stripes T-skjorte
Adicolor Trefoil Plissé T-skjorte
Gathered Hettegenser
Logo T-skjorte
Adicolor Classics 3-Stripes Shorts
Adicolor Classics Lace Cuffed Joggers
Adicolor Essentials Tights

Praktiske og stilige skoleklær fra adidas

Uansett om barnet ditt skal begynne på et nytt skoleår eller bare trenger å fornye garderoben, er det viktig at de føler seg vel når de er på skolen. Vi vet alle hvor raskt barna vokser, og det er viktig at de har klær som passer når du sender dem av gårde på skolen. Selv om klær fort blir for små, så er det også viktig å ikke velge for store klær som barna skal "vokse inn i". Litt store klær er imidlertid bedre enn for små klær, men prøv å velge størrelser som faktisk passer barnet ditt. Her finner du et bredt utvalg av skoleklær fra adidas til både gutt og jente. Selv om du også finner flotte hverdagsklær her, er det ingen overraskelse at det er treningsklær som er i hovedfokus hos adidas. Her finner du alt barnet ditt trenger til gymtimen, fotballtreningen og andre fritidsaktiviteter, uansett alder. 

Sporty og stilige hverdagsklær

Med skoleklær fra adidas sørger du for at barna dine har sporty klær av høy kvalitet. Vi har et bredt utvalg av treningstights for den neste gymtimen eller treningsøkten. Kombinert med en stilig treningsjakke, er disse også perfekte til turer i skog og mark. Våre myke og deilige joggebukser er like fine til hverdagsbruk som til en avslappende dag hjemme, mens våre lette og ledige shorts er perfekte for varmere sommerdager. I tillegg finner du et bredt utvalg av svømmeklær i skolekolleksjonen vår som gjør at sønnen eller datteren din vil føle seg vel på den neste svømmetreningen på skolen. I tillegg til sports- og treningstøy, har adidas også flotte skjørt og kjoler som uttrykker en casual, men feminin stil. Skoleklær fra adidas finnes i alt fra 2XS til XL, slik at du kan være sikker på å finne klær som passer til barnet ditt både nå og i fremtiden.