alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skulderbager · Damer

 
[64]
Garment Duffelbag GråGarment Duffelbag Grå

Garment Duffelbag

Golf

Shopper Bag SvartShopper Bag Svart

Shopper Bag

Originals

1 / 2
Sideav 2

Skuldervesker og skulderbager til damer

Lite vitner mer om en avslappet stil enn en kul skulderveske som passer personligheten din. Med skulderbager til damer kan du kombinere praktiske løsninger med plass til alt du trenger – fra PC til treningstøy – med et avslappet og kult uttrykk.

Små skulderbager til damer – med plass til det essensielle

En skulderbag som Festival Bag fra adidas har plass til det mest nødvendige – en perfekt løsning når du bare skal ut døra og ikke trenger å ha med deg så mye. Disse mindre variantene av skuldervesker og skulderbager til damer minner om friheten du har til å vandre rundt uten for mye ting og tang. Kanskje skal du på trening senere eller besøke en venninne, men akkurat nå skal du bare fra A til B, med det aller mest nødvendige.

Skulderbager til damer med flere rom og plass til PC

Du finner et stort utvalg av skulderbager og skuldervesker fra adidas med praktisk rominndeling på innsiden og gjerne også ytre lommer, slik at du kan ha vannflasker enkelt tilgjengelig uten å måtte romstere gjennom treningstøy, skolebøker eller hva du ellers har med deg i vesken.

Feminine skuldervesker til yoga, jobb og alt i mellom

adidas’ feminine og sofistikerte skulderbager og skuldervesker til damer er perfekte for deg som ønsker å kombinere et aktivt liv med en kul stil! Se etter enkelt og minimalistisk design eller stilig, livlig grafikk fra adidas by Stella McCartney eller Inspired by Stella McCartney, og velg din favoritt deretter. Også her finner du gode, praktiske løsninger som innvendig rominndeling og ytre lommer slik at du holder styr på alle gjenstandene dine, men samtidig har plass til alt fra treningstøy til vannflasker. Noen har dessuten plass til PC eller egen, uttakbar skopose.