alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Slippers · Sandaler · Damer

 
[112]
1 / 3
Sideav 3

Slippers og sandaler til damer

Adilette-sandalen fra adidas har siden den ble introdusert i 1972, utviklet en nærmest ikonisk status som en globalt dominerende sandal hvor sommerlige vibber og en avslappet look er nøkkelord. De klassiske tre stripene er for mange ensbetydende med komfort og har et allsidig bruksområde, selv om den av mange er erklært selve standarden ved bassengkanten. Du finner også en rekke andre design og typer slippers og sandaler til damer fra adidas – fra Pride-inspirerte Adilette-sandaler til enkle flipflops og kule samarbeid med store navn som Pharrell Williams. Finn din favoritt blant utvalget slippers og sandaler til damer.

Komfortable damesandaler til sommer og hverdags

Uansett om du er ute etter sandaler til damer for innendørsbruk, på stranden og ved bassenget, eller generelt i hverdagen, finner du et stort utvalg av komfortable og allsidige damesandaler fra adidas. For ytterligere komfort kan du se etter slippers og sandaler til damer med Cloudfoam-såle – en komfortabel og hurtigtørkende fotseng med ekstra myk demping. En mer luksuriøs følelse og look får du med Luxe-modellen med overdel i semsket skinn og fotseng av belagt skinn. Du finner en stor variasjon i farger og design innen Adilettens verden – fra knallrosa og regnbuefarget Pride-motiv, til nedtonede pasteller og svart/hvitt. Gå for Adilette Aqua eller Adilette Shower hvis du planlegger å bruke dem i dusjen eller etter svømmetrening.

Ta post-workout til neste nivå med slippers og sandaler til damer

Gi deg selv en belønning etter en fullført treningsøkt med superkomfortable damesandaler fra adidas, som Adissage Slides med massasjeknotter langs fotsengen – perfekt for restitusjon for slitne føtter etter trening. I tillegg til å ha myk og komfortabel Cloudfoam-såle, sikrer massasjeknottene en liten fotsoneterapieffekt som en fortjent applaus etter trening.