alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Joggesko i skinn

 
[913]
Samba OG Sko HvitSamba OG Sko Hvit

Samba OG Sko

Originals

Joggesko i skinn til hverdags

En gang i tiden så var joggesko i skinn synonymt med gymsko. Den dag i dag derimot, så fungerer de med nesten alt, for ikke å nevne at de er moteriktige. For det første så er adidas skinnjoggesko ekstra behagelig å gå med. Sålene er robuste på utsiden, men likevel veldig behagelige å gå i. Joggesko har flere bruksområder, de kan brukes til dans eller bare til hverdaglig bruk. Skoene er til og med utviklet til å passe med finklær. Vi må selvsagt ikke glemme at sneakers er ganske så mainstream og brukes også innen flere subkulturer.

Valg av riktig sneakers i skinn

Det som er med joggesko i skinn, er at de holder seg lenge. Liker du å ha noen komfortable sko som også ser bra ut med finstasen, så er skoparet med skinnoverdel et god alternativ. Når det kommer til valg av farger, så finnes det så mange av dem. Noe mer nøytralt som hvitt vil passe med det meste du har på deg av plagg. De kan du også lett friske opp med et par nye skolisser i ny og ne. Med en overdel av skinn som er fôret mykt, gir de en komfort resten av dagen.

Like moteriktig som behagelig

Fordelen med adidas skinnjoggesko er at de er like moteriktige som behagelige å ha på seg. Det som en gang ble designet til sport, topper i dag trendlistene. Hva er vel ikke bedre enn et par moteriktige sko som passer til det meste, men som også er superduper behagelig å ha på seg? En sterk aksentfarge kan blant annet være den lille detaljen som løfter hele antrekket ditt, med et par av disse flotte joggeskoene. Hold deg gjerne oppdatert med flere par som kan passe på jobb, hjemme eller til fritidsbruk.