alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Badehåndklær

 
[14]

Ankom bassenget i stil med adidas badehåndklær

Enten du skal på stranden eller en tur i svømmebassenget, så trenger du gode badehåndklær til å tørke deg med etterpå. Hurtigtørkende sportshåndklær er geniale for deg som elsker svømmetrening, og du skiller deg garantert ut på bassengkanten om du velger et håndkle med morsomme trykk, farger og motiv. Hvis du er en ekte fotballfan, hva med et adidas svømmehåndkle som prydes med emblemet til favoritt-fotballaget ditt? Det er riktignok forskjellige idretter, men lidenskap for laget ditt kan fint følge med deg overalt i livet ditt!

Kos deg på stranden med adidas svømmehåndkle

Store og deilige badehåndklær er et must når du skal på stranden. Ikke bare tørker de raskt, slik at du kan legge deg ned og sole deg etter en dukkert – men de er også store nok til at du kan nyte strandlivet i full komfort. Håndklærne lages av slitesterk bomull som veier lite og føles mykt ut mot huden. Husk også på å pakke med deg gode svømmebriller og et par sandaler i ryggsekken, og du er klar for en deilig og lang dag ved havet!

Husk på å kjøpe en deilig badekåpe også

I tillegg til en stor og god håndduk til svømming, anbefaler vi å ha en praktisk badekåpe for hånden. Disse er ikke bare forbeholdt til de øyeblikkene hvor du kommer ut av dusjen og skal videre til garderobeskapet for å finne klær – nei, badekåper kan brukes ved bassengkanten også. De er spesielt praktiske for deg som drar på svømming med barna. Når du har lyst til å ta deg en pause ute av vannet, kan du surre deg inn i badekåpen og følge med på barnas svømmetrening i ro og mak. Badekåpene lages av lett frotté av bomull, og du finner enkelt frem til farger som matcher den nye svømmehåndduken din.