alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Håndklær og badekåper

 
[16]

Komfortable hå?ndklær og badekåper av høy kvalitet

Håndklær er noe alle har i hjemmene sine, enten de brukes på eget bad, i svømmehallen, på treningssenteret, på stranden eller andre steder der man har behov for å tørke seg. Badekåper er også et godt alternativt til et håndkle. Det er lite som slår følelsen av å komme ut av en varm dusj eller et deilig bad, ta på seg en myk og deilig badekåpe og tøfler og sette seg i godstolen med favorittboken eller en TV-serie. Hos adidas får du et bredt utvalg av ulike håndklær og badekåper i forskjellige varianter, farger og størrelser, og vi anbefaler alle å ha flere ulike varianter. Et lite og lett håndkle kan være fint å ha med seg på tøffe treningsøkter når svetten renner, og de kan også brukes når du bare ønsker å vaske ansiktet etter en lang dag. Store håndklær er fine å ha med seg i garderoben på treningssenteret når du skal ta deg en dusj, når du skal ut av svømmehallen eller når du skal ta deg et bad hjemme.

Håndklær og badekåper av høy kvalitet

Alle håndklær og badekåper fra adidas er laget av et lett, hurtigtørkende materiale som er både slitesterkt og mykt. De kan vaskes på i maskin og tromles på lav varme, men husk å bruke skånsomt vaskemiddel og vask produktet med lignende farger. Håndklærne produseres i 100 % bomull mens badekåpene er av 100 % bomullsfrotté. Med praktiske lommer foran kan du enkelt sørge for å alltid ha mobiltelefonen din eller andre ting med deg, mens beltet i livet sørger for at badekåpen holder seg på plass. Husk å vrenge badekåpen før vask og stryking for å bevare plaggets egenskaper på best mulig måte. Håndklær og badekåper fra adidas fås i en rekke stilige farger, og vi er helt sikre på at du finner flere varianter som vil falle i smak.