alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Badesandaler

 
[197]
1 / 5
Sideav 5

Beskytt føttene dine i stødige badesandaler

Dette er en helt klar kjendis fra adidas. Den er aller, aller best kjent for sine 3-Stripes eller Trefoil, men når du tar bort stripene, så vil du se at du likevel kjenner badesandalen igjen. Nettopp på grunn av den karakteristiske formen på badesandalene. Men det er flere grunner til at den har blitt så kjent.

Nesten alt ligger i sålen

Sandalene fra adidas har gjerne et tekstilfor som gir god komfort og den gjenkjennelige reimen over vristen gir god støtte til foten. Noen er utstyrt med borrelås for at du kan tilpasse dem bedre. De er enkle å smette på seg og sitter godt på foten. Det meste av kvaliteten ligger likevel i sålen. Ta for eksempel Cloudfoam Plus-fotsengen som har myk demping mot underlaget, Supercloud-demping, BOOST-såle eller EVA-massasjeknotter. Alt sammen er teknologi som er utviklet for ditt velvære før og etter svømming eller trening.

adidas badesandaler: Tåler vann

Sandalene er dusjvennlige. De er beregnet for at du skal kunne skylle av deg i dusjen etter svømming. Nettopp det at de tåler vann, gjør at du kan bruke svømmesandalene til så utrolig mye mer og at de blir brukt til mer. De er tenkt som tilbehør til svømming og badeliv, men tåler å bli brukt på andre områder også. Mange har dem som fottøy på hytta eller bare til innendørs bruk hjemme. Sandalene er så enkle å smette inn i og behagelige på foten, dermed blir det bare fantasien som setter en stopper for hvor du kan bruke dem.

Praktisk støtte til barnesandaler

Sandalene i barnestørrelser har en ekstra reim bak for en ekstra solid støtte til en liten barnefot. Da sitter sandalene bedre på. Disse har en god såle for en liten fot og kan sitte på foten når barnet vasser og leker i vannkanten.