alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

T-skjortekjoler

 
[27]
Frill Kjole SvartFrill Kjole Svart

Frill Kjole

Damer Golf

Sporty eleganse: T-shirt dresses fra adidas

Du kommer garantert til å føle deg frisk og fin med lekre t-shirt dresses fra adidas. Det ligger i navnet. Disse kjolene minner om en lang t-skjorte, men de er såpass lange at du kan bruke dem uten å ha en bukse eller leggings under. Mange av modellene har dessuten et feminint innsvinget liv som du ikke får med vanlige lange t-skjorter. T-shirt dresses er derfor et populært valg for alle som ønsker å kle seg opp med en kjole, samtidig som de vil rocke en uanstrengt og sporty stil. Det er som er så gøy med disse kjolene, er at du enkelt kan eksperimentere med ulike looks, og du kan style dem både opp og ned ved å variere tilbehøret.

En t-skjortekjole er det ultimate valget på tennisbanen

Mange av modellene er beregnet for mer enn å bare se bra ut på gaten. Enkelte modeller er spesielt utviklet for tennis og annen sport, slik at du kan gjøre ditt beste på banen. En lekker tenniskjole kan være akkurat det du trenger for å løpe etter ballen og levere harde slag, samtidig som du holder deg sval og komfortabel på varme sommerdager. Du kan til og med finne sportskjoler med innebygget tights og trenings-BH, og du kan derfor trygt droppe ekstra plagg. Denne typen kjole er laget av materialer som puster, transporterer fuktighet og som gir maksimal bevegelsesfrihet.

T-skjortekjoler i ulike farger og varianter

Det flotte med t-skjortekjoler er at de fås i så mange ulike farger, lengder og varianter, slik at du enkelt kan finne noe som passer for nettopp ditt behov. En lekker tee kjole i elastiske materialer er en allsidig kjole som kan brukes til det meste. Du trenger derfor å ikke spare på sportskjolen din og kun bruke den på trening – bruk den på fritiden også med fine sandaler, øreringer og annet tilbehør.