alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Burgunder skjorte

 
[12]

Sofistikerte og elegante burgunder skjorter til alle anledninger

Våre burgunder skjorter er fullspekket med avansert og innovativ teknologi, slik at du kan yte bedre både på idrettsbanen og joggeturen. Våre skjorter er spesialtilpasset for å takle svært varme forhold og vi benytter den mest avanserte teknologien innen ventilasjon som effektivt fjerner svette og fuktighet, slik at du holder deg fresh gjennom hele treningsøkten. Den avanserte Heatdry-teknologien er utviklet for å holde kroppen kjølig og komfortabel. På samme tid gjør splittene på siden og de dedikerte ventileringssonene at kroppen får naturlig kjøling og ventilasjon til enhver tid.

Bli god i det du gjør med en burgunder skjorte

Ved hjelp av innovative materialer som er lette og motvirker svette er våre burgunder skjorter laget for å få deg til å yte bedre. Den luftige passformen gir kroppen god plass og fleksibilitet. Disse egenskapene er særlig viktige i idretter som krever mye bevegelse, enten det er friidrett eller styrketrening på treningssenteret. Den runde halsen sørger for støtte til nakke og hals, og bruken av resirkulert polyester gir støtte til kroppen og virker pustende. Dette er ekstra viktig for løpere eller atleter i varme områder.

Burgunder skjorten som blir med deg hvor enn du går

Det er flere ting man kan gjøre for å få din burgunder skjorte til å vare lengst mulig. Vi anbefaler at du ikke bleker skjorten ettersom det vil skade materialet og ødelegge den dype burgunderfargen. Videre ber vi deg også om å unngå å bruke rensemidler fordi de påvirker plaggets membran og reduserer evnen til å ventilere ut fuktighet og svette. For en burgunder skjorte som skal vare lengst mulig anbefaler vi at du maskinvasker den på kaldt vann og behandler den forsiktig med et kaldt strykejern hvis nødvendig. Det er også viktig å legge til at man ikke skal benytte seg av tøymykner fordi det kan skade den naturlige balansen i plagget. En stilig burgunder skjorte vil passe perfekt til et par klassiske jeans og noen avslappende sneakers.