alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Grå t-skjorter for menn

 
[57]
Reveal Essentials T-skjorte
Real Madrid Marvel Avengers T-skjorte
Primeblue Designed 2 Move Heathered Sport T-skjorte
Skateboarding 4.0 Logo T-skjorte (unisex)
Dan Mancina Message t-skjorte
London Collegiate City t-skjorte
Berlin Collegiate City T-skjorte
adidas Adventure Mountain Back T-skjorte
Triple Curb T-skjorte
Designed for Training T-skjorte
Techfit 3-Stripes Training t-skjorte
Break the Norm t-skjorte
Yoga Training T-skjorte
Essentials Camo Print t-skjorte
Essentials Colorblock T-skjorte
Football Logo T-skjorte
Oversized T-skjorte
adidas Rekive T-skjorte
Blue Version Logo Graphic T-skjorte
Blue Version Soccer Trøye
Blue Version Essentials t-skjorte
Classic T-skjorte
Five Ten Heritage Logo T-skjorte
Slept on Graphic T-skjorte
Badge of Sport Courts Graphic T-skjorte
Own the Run T-skjorte
Cycling Graphic T-skjorte
Adicolor Tricot Interlock T-skjorte
Well Being Training T-skjorte
Heavyweight Shmoofoil Skjorte (unisex)
Adizero Engineered Singlet
Workout PU-Coated Long Sleeve t-skjorte
Terrex Multi Half-Zip T-skjorte
Yoga Training Tanktopp
Break The Norm Long Sleeve T-skjorte
Wellbeing Training Long Sleeve T-skjorte
Terrex Agravic XC Race Overdel
Terrex Agravic Pro T-skjorte
Train Icons 3-Bar Training T-skjorte
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials Trefoil T-skjorte
Own the Run Colorblock T-skjorte
Skateboarding 4.0 Logo T-skjorte (unisex)
AEROREADY Designed To Move Sport Stretch T-skjorte
1 / 2
Sideav 2

Opplev den optimale komforten med grå t-skjorter for menn

Enten det er en grå t-skjorte for menn til løping, sport eller i bygatene, så oppdager du her et utvalg som er skreddersydd for dine behov. Kanskje er formålet en topp ytelse, optimal komfort eller bare en rent stilig grå skjorte? Hva med en minimalistisk stil med snev av litt klasse eller Trefoil av originalt trykk som er iøyenfallende for enhver som går forbi? Grå t-skjorter for menn er designet med flere moderne sportsteknologi som fuktabsorberende stoff og slankere modeller konstruert etter overkroppen for maksimal komfort. Velg en passform som du er komfortabel med. Et avslappet snitt gir for eksempel et høyt komfortnivå, mens en mer tettsittende variant gir deg følelsen av å være i toppform. T-skjorter med vanlig passform er gjerne videre på overkroppen, men med en mer rett silhuett.

Øk ytelsen og ta effektiviteten til et nytt nivå

adidas' unike design sørger for å hjelpe deg med å holde fokus på det som er viktigst for deg. Du kan holde deg kjølig med t-skjortenes ventilerende mesh-paneler. Det svettearbsorberende materialet er essensielt for trening som løping, friidrett eller yoga. Til yoga så vil det lette stoffet transportere bort fuktigheten slik at du kan fokusere på de ulike yogastillingene som også kan være krevende. Løpeskjortene er utstyrt med subtile reflekterende detaljer, så du er synlig når du jogger ute i mørket. Materialene som brukes i t-skjortene er for det meste produsert av bærekraftige ressurser som resirkulert polyester. Utenom dette brukes også bomull, polyester mesh, polyester pique og polyester jacquard. Polyester jacquard er sydd på en spesiell måte for å redusere sjansen for å få gnagsår. Skjortene som er laget av bomull byr på et mykere slag til hverdagsbruk. Grått bør vaskes sammen med lignende farger, for å kunne bevare t-skjortene best mulig.