alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grå t-skjorter for menn

 
[51]
1 / 2
Sideav 2

Opplev den optimale komforten med grå t-skjorter for menn

Enten det er en grå t-skjorte for menn til løping, sport eller i bygatene, så oppdager du her et utvalg som er skreddersydd for dine behov. Kanskje er formålet en topp ytelse, optimal komfort eller bare en rent stilig grå skjorte? Hva med en minimalistisk stil med snev av litt klasse eller Trefoil av originalt trykk som er iøyenfallende for enhver som går forbi? Grå t-skjorter for menn er designet med flere moderne sportsteknologi som fuktabsorberende stoff og slankere modeller konstruert etter overkroppen for maksimal komfort. Velg en passform som du er komfortabel med. Et avslappet snitt gir for eksempel et høyt komfortnivå, mens en mer tettsittende variant gir deg følelsen av å være i toppform. T-skjorter med vanlig passform er gjerne videre på overkroppen, men med en mer rett silhuett.

Øk ytelsen og ta effektiviteten til et nytt nivå

adidas' unike design sørger for å hjelpe deg med å holde fokus på det som er viktigst for deg. Du kan holde deg kjølig med t-skjortenes ventilerende mesh-paneler. Det svettearbsorberende materialet er essensielt for trening som løping, friidrett eller yoga. Til yoga så vil det lette stoffet transportere bort fuktigheten slik at du kan fokusere på de ulike yogastillingene som også kan være krevende. Løpeskjortene er utstyrt med subtile reflekterende detaljer, så du er synlig når du jogger ute i mørket. Materialene som brukes i t-skjortene er for det meste produsert av bærekraftige ressurser som resirkulert polyester. Utenom dette brukes også bomull, polyester mesh, polyester pique og polyester jacquard. Polyester jacquard er sydd på en spesiell måte for å redusere sjansen for å få gnagsår. Skjortene som er laget av bomull byr på et mykere slag til hverdagsbruk. Grått bør vaskes sammen med lignende farger, for å kunne bevare t-skjortene best mulig.