alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

T-Skjorter · Menn · Rød

 
[34]

Stilfulle røde skjorter for herrer som gir deg energi

Å ha på plagg med litt freshe farger kan gjøre mye for humøret, uansett hva du gjør. På trening kan farger som rød både gi deg mye stil og en liten ekstra energiboost som gir deg ekstra selvtillit på løpeturen, fotballbanen eller gymmen. Vi har et bredt utvalg med røde skjorter for herrer, både til trening og til andre casual anledninger. Skjortene våre har et stort mangfold av stiler og trykk, der flere har klassiske 3-Stripes, Trefoil-emblem eller logoene til kjente fotballklubber som Manchester United eller Arsenal. Med disse skjortene byr adidas deg på funksjonalitet og komfort i verdensklasse, med elastiske, fleksible og fukttransporterende teknologier som AEROREADY, Mesh-stoffer og vindmotstandige materialer. Laget for dine bevegelser gir de røde skjortene våre deg myk og elastisk komfort, slik at ingenting skal kunne holde deg tilbake. Fuktransporterende materialer holder deg tørr, fokusert og selvsikker, selv de gangene du trener i timesvis. Med temperaturregulerende teknologier som holder deg kjølig gjør også adidas treningen din mer behagelig i sommervarmen. Vi har både skjorter med løs og stram passform - så du vil finne akkurat den typen skjorte som passer deg. 

Høy funksjonalitet så du kan yte ditt beste 

Våre røde skjorter for herrer er laget med avanserte teknologier for å gi deg bevegelsesfrihet, holde deg tørr og kjølig, slik at du kan yte på ditt høyeste nivå. Det elastiske og fukttransporterende materialet AEROREADY gjør at våre T-skjorter holder deg tørr og komfortabel på varme sommerdager, slik at du kan trene så lenge du vil. Du vil også finne flere av variantene våre med ventilerende og pustende materialer som Mesh-paneler i svettesoner som ryggen og under armene som holder deg kjølig, så du ikke blir for varm og fuktig. Med sømmer som er flyttet litt forover reduserer adidas irritasjon under treningsøkten, så du kan være så effektiv som mulig. Myke, lutfige og pustende materialer som HEAT.RDY absorberer fukt, holder deg tørr og gir deg motivasjon. Laget av 100 % dobbeltstrikket, resirkulert polyester slik at du kan være med på å redusere utslipp og spare ressurser. Med adidas treningsskjorter kan du trene i timesvis, yte ditt beste, og ta bærekraft på alvor - uten at noe skal kunne hindre deg.