alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

T-skjorter med rund hals

 
[944]

Tekniske, klassiske, unike t-skjorter med rund hals – akkurat som deg

Det finnes ikke mye som er mer klassisk enn t-skjorter med rund hals. Og det finnes ikke mye som er mer allsidig og nyttig i garderoben heller. T-skjortene med rund hals fra adidas lages med komfort i høysetet, i tekniske materialer som er tilpasset nettopp det du liker å holde på med. Snittet legger til rette for bevegelsesfrihet i stoff som transporterer fuktighet når du trenger det, og modellene laget for intensitet får mesh-detaljer som slipper luften igjennom. Du får selvsagt de velkjente detaljene med på kjøpet, med Trefoil, Badge of Sport og andre logoer som viser frem merket du setter din lit til.

Treningsøkter, hviletid og alt annet med adidas

Livet handler om mer enn bare trening. Eller jobb og skole. Derfor trenger du plagg som viser frem hvem du er, uansett hvor du er. T-skjortene med rund hals er basisplagg i alle slags garderober, og byggeklosser for nettopp det uttrykket du er ute etter. Finn frem Trefoilen når du skal sette sammen et sporty-chic antrekk, eller Techfit og kompresjon når du skal takle utfordringene i vektrommet. Fargene og brandingen viser at du mener alvor, og korte ermer leverer kjøling når du trenger det.

Høy kvalitet til ekte trenings- og motekjennere

Bare fordi dette er basisplagg, betyr ikke det at de er enkle. T-skjorter med rund hals legger grunnlaget for antrekket du bygger opp, og med disse modellene fra adidas finner du spesiallagde plagg som er med på det meste. De avanserte materialene jobber sammen med deg, og med litt enkel pleie varer de i sesong etter sesong. Bruk t-skjortene med rund hals til de harde øktene og la dem bevise seg, så er det bare å sende dem på en velfortjent runde i vaskemaskinen og de er klare for innsats igjen. Akkurat som deg. Men du kan gå i dusjen, ikke vaskemaskinen, kanskje.