alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

T-skjorter med trykk

 
[381]
Hyperreal Short Sleeve T-skjorte
Trefoil Tree T-skjorte
FARM Rio Tanktopp
Graphic Camo T-skjorte
FARM Rio Graphic T-skjorte
FARM Rio Tanktopp
Always Original Graphic T-skjorte (store størrelser)
Essentials Brand Love Logo T-skjorte (unisex)
3-Stripes Camo T-skjorte
FARM Rio Graphics T-skjorte (store størrelser)
Arsenal DNA T-skjorte
Real Madrid 2022 Winner T-skjorte
Reveal Essentials T-skjorte
Graphic Stoked Fish t-skjorte
adidas Originals x André Saraiva T-skjorte
adidas Originals x André Saraiva T-skjorte
Hyperreal Allover Print Short Sleeve T-skjorte
adidas Rekive Speed Trefoil Graphic T-skjorte
Padel T-skjorte
adidas x LEGO® Graphic T-skjorte
Graphics Mellow Ride Club 3-Stripes T-skjorte
Real Madrid DNA T-skjorte
adidas Originals x André Saraiva T-skjorte
Always Original Graphic Long Sleeve T-skjorte
Happy Earth T-skjorte
T-skjorte
Always Original Graphic Long Sleeve T-skjorte
Essentials BrandLove Logo T-skjorte
T-skjorte (store størrelser)
3-Stripes Camo T-skjorte
Hyperreal Short Sleeve T-skjorte
Graphics Mellow Ride Club Long Sleeve Trøye
Always Original Graphic T-skjorte
Paris Graphic T-skjorte
Graphics Mellow Ride Club Long Sleeve Trøye
Football Logo T-skjorte
Always Original Graphic Long Sleeve T-skjorte (store størrelser)
Y-3 Short Sleeve T-skjorte
Berlin Graphic T-skjorte
All Blacks Rugby Home T-skjorte
Beckham Graphic Football T-skjorte
Graphic Camo T-skjorte
Reveal Essentials T-skjorte
1 / 8
Sideav 8

Sporty og lekne T-skjorter med trykk som fremhever stilen din

Vis frem stilen din med sporty og lekre T-skjorter med trykk fra adidas. Skjorter med trykk fås i mange forskjellige varianter til både dame og herre. Du finner garantert noe her som faller i smak, enten du digger en casual og avslappet stil eller du foretrekker en urban og edgy look. Du kan derfor bruke en t-skjorte med trykk til både trening og til hverdags, alt etter hvilke andre plagg du kombinerer dem med. En T-skjorte i bomull med spennende motiv passer godt til fritid. Damer kan for eksempel bruke disse skjortene sammen med leggings, skjørt og bukser, og de styles opp eller ned ved å variere mellom sneakers, hæler og stilige smykker. T-skjortene til menn kan styles på samme måte, det vil si at du kan pynte dem opp med tettsittende jeans om kvelden eller du kan bruke dem med en løs joggebukse på dagtid.

Velg skjorter med trykk for å gjøre inntrykk på treningssenteret

Du kan også bruke en T-skjorte med trykk for å heve motefaktoren din på treningsstudio. Vi anbefaler at du i så fall velger en modell med god passform som sitter godt, enten du skal løfte vekter, løpe eller gjøre yoga. Materialet bør være fukttransporterende og puste godt, slik at svetten fjernes på en effektiv måte. Du finner sporty skjorter med 3-Stripes og Trefoil-emblem som oser råkul sportsmote, og du kan velge mellom mange forskjellige farger. Langermede modeller passer på bra på utetrening, særlig på kjøligere dager. Du kan også ta dem på deg etter trening for å unngå å bli kald på vei hjem. Hvis du synes at det er vanskelig å velge, hvorfor ikke kjøpe mange forskjellige når du først er i gang? Da har du noe som alltid passer for det du skal begi deg ut på, enten det er å henge med venner eller gi jernet på trening.