alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skiklær for herre

 
[82]
1 / 2
Sideav 2

Kvess skiformen med skikkelige skiklær for herre

Når fjellet som venter med godt skiføre og pudderhvite vidder under strålende vintersol roper på deg og lokker deg til seg, så er det bare å spenne på seg skiene og dra ut. Fjellet kaller når værmeldingene viser snø og sol, enten du drømmer om toppturer med dyp snø, bratte alpinbakker eller endeløse vidder så langt øyet ser. Det lønner seg med skikkelige skiklær for herre samme hvor du bestemmer deg for å spenne på deg skiene. Skiklær for herre holder på varmen og puster slik at du ikke blir for klam på turen. Dette er rett og slett skiklær som lar deg tenke på skigleden.

Holder deg varm og tørr

Alle som har brukt en dag eller flere i fjellet, vet hvor viktig det er å holde seg både varm og tørr. Vi i adidas bruker et stretch-vevd materiale som ventilerer slik at svetten ikke forstyrrer hele turen. Dermed kan du bare nyte å få kjenne skiene gli over viddene og ta inn postkort-utsikten. I tillegg bruker vi en vannavstøtende overflate som gjør at du tåler mer av de kalde forholdene, særlig hvis det skulle bli vind og snøvær slik det ofte blir. Skiklærne fra adidas holder deg tørr lenger i all slags vær.

Bruk skiformen din i fjellet

Enten du perfeksjonerer skiteknikken din, har det gøy eller går for å finne roen, vil gode skiklær gi deg muligheten til å glemme alt det andre. Når du ser Trefoil- eller 3-Stripes på skiklær, så vet du at dette er skiklær som holder deg varm og tørr i fjellet og lar deg få fokusere på turen, skiformen, skiteknikken eller utsikten. Det er de gode øyeblikkene der du når målet for turen, formen er god, teknikken sitter eller utsikten ligner et instagrambilde, som lokker deg tilbake. Gang på gang.