alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Z.N.E-bukser

 
[14]

Kom deg i sonen med Z.N.E-bukser

Én kolleksjon, mange plagg – ett mål. Nemlig å få deg i sonen. adidas Z.N.E-buksene lages for å hjelpe atleter med stundene før de store øyeblikkene setter i gang. Før kampen, før konkurransen, maratonløpet eller sprinten. Sømmene, snittene og materialene i Z.N.E -buksene er spesielt utvalgt for å levere komfort, sånn at du kan finne fokus før innsatsen virkelig teller. Tekniske tekstiler med fukttransport og spesialmodeller med ekstra fôr til kalde dager, eller mesh når temperaturene stiger, jobber sammen med klassiske detaljer for å legge til rette for både stil, komfort og funksjon.

Minus i distraksjoner, pluss i ytelsen

Treningen betyr mye, og det er der alle store prestasjoner har sitt opphav. Men det største presset kommer rett før dommeren blåser til avspark, eller minuttene før skoene skal i startblokkene og ut i sprinten. Med Z.N.E-bukser fra adidas har du fordelene med innspill fra utallige utøvere som har kommet sammen for å hjelpe adidas med å designe plagg som stenger distraksjoner ute og leder deg inn i sonen du trenger å være i for å prestere maks. Etter distansen din eller når du er tilbake på benken etter fotballkampen, kan du finne frem Z.N.E-buksene igjen, og fuktkontrollen hjelper med å ta unna svette for å holde deg tørr. Maks ytelse, minimalt med distraksjoner.

Til de seriøse utøverne, på alle nivåer

Vi tar ikke lett på treningsplagg, og Z.N.E-buksene er deler av en kolleksjon som utøvere og atleter på alle nivåer burde ha med i garderoben og i bagen. Robuste materialer som holder følge gjennom lange treningsøkter og nervøse minutter før fotballkampene starter eller startskuddet går, er med på nesten hva som helst. Disse Z.N.E-buksene kan du dra på deg når som helst når du trenger ekstra fokus, kaste i bagen sammen med sølete sko og tømme rett i vaskemaskinen når du kommer hjem. Så er de klare til nye utfordringer – akkurat som deg – enten det er fotball, håndball, basket eller løping som gjelder.