alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

4DFWD-sko

 
[37]
Ultra 4DFWD Sko SvartUltra 4DFWD Sko Svart

Ultra 4DFWD Sko

Løping

4DFWD-SKO FRA ADIDAS: FREMTIDENS LØPESKO

Sømløse overganger og fremoverlent design er karakteristisk for adidas’ utvalg av 4DFWD-sko, som er skapt for å omgjøre tyngdekraft til fremdrift. Denne unike løpeskoen fra adidas er utviklet ved hjelp av moderne 3D-teknologi, og sikrer optimalisert fotfeste for alle forhold takket være en lett og innovativ yttersåle og dedikert støtte i hælen.

FRA TYNGDEKRAFT TIL FREMDRIFT MED 4DFWD

Den spesialdesignede mellomsålen med spesialkonstruerte tomrom eller nettingstruktur komprimeres og utvides ved trykk. Dette innebærer at energien fra tyngdekraften i møte med underlaget omgjøres til fremdrift, noe som hjelper deg fremover i hvert steg, på korte så vel som lengre løpeturer. En rekke modeller 4DFWD-sko kombinerer i tillegg komfortable overdeler i Primeknit og lett og pustende mesh med ekstraordinært grep i form av Continental-gummi i yttersålen. Visse modeller kombinerer dessuten den unike 4DFWD-sålen med Ultraboost-teknologi for episk demping. Blant utvalget 4DFWD-sko finner du med andre ord varierte varianter tilpasset ulike typer løpere, uten at det går på kompromiss med det unike designet eller den innovative teknologien.

4DFWD – INNOVATIVT DESIGN MED MODERNE 3D-TEKNOLOGI

4DFWD-sko er designet med en såle i unikt 3D-design og innovative tekniske spesifikasjoner tilpasset løpetrening, og sikrer en helt spesiell kombinasjon av løpespesifikk nyvinning og stil. Med 4DFWD-sko fra adidas får du en myk demping som absorberer støt – for smidige løpeturer og treningsøkter – og et småfuturistisk design med wow-faktor, alt i ett. I det hele tatt er disse skoene en potensielt transformerende løpeopplevelse kodet for fremtidens løpere.

0

0