alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grå bukser til damer

 
[34]

Grå bukser til damer laget for en aktiv livsstil

Vi har et bredt utvalg av grå bukser til damer, joggebukser og fritidsbukser med lengder på ¾, ? og hel lengde som er designet til å passe til nettopp din stil. Her finner du tettsittende eller vide bukser, lys grå eller mørk grå, med eller uten lommer og med praktiske detaljer. Tekstilene er behagelige mot huden enten de er av myk bomull eller av et annet pustende materiale.

Smarte, sporty valg

Enten du ser etter noe som er tettsittende og som former seg etter kroppen din, eller du vil ha noe videre, mer avslappende, så finner du et bredt utvalg av grå bukser til damer. Utvalget har alt fra kompresjonsbukser, tettsittende bukser til romslige fritidsbukser. Flere av de romslige modellene har praktiske detaljer som strikk rundt ankelen slik at bena ikke kommer i veien når du trener. Bukser med ekstra stretch passer godt til trening som krever full bevegelighet som golf, pilates og yoga. Kompresjonsbukser passer til mye, men kanskje ekstra godt til en løpetur der musklene trenger støtte på veien. Da kan du legge bak deg mil etter mil eller kilometer etter kilometer, og legge fokuset der du trenger det. Velger du riktig grå bukse til damer legger du med andre ord et godt grunnlag for treningen din.

Grått går til nesten alt

Vi sier ikke at "grå er det nye svart", men vi vet at akkurat som svart, så passer grått til det aller meste av andre farger. Derfor er en grå bukse til damer lett å kombinere med andre farger, og modellene vi har er lette å kombinere med overdeler og sko. Enten du foretrekker en mørk gråfarge eller du liker best en lysere grå farge, så finner du lett en favoritt hos oss. Se etter 3-Stripes eller Trefoil og du er sikret et solid og godt treningsplagg.