alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Ekstra lange bukser til damer

 
[39]

Stilige og sporty ekstra lange bukser til damer

adidas ønsker å kunne tilby alle komfortable klær av høy kvalitet, uavhengig av vekt, høyde og kroppsform. Derfor har vi en egen kolleksjon for våre flotte, høye kunder. En av de største utfordringene når man er høy er å finne bukser som er lange nok i beina. Hos adidas har vi et bredt utvalg av ekstra lange bukser til damer som sørger for at du ikke trenger å gå med bare ankler lenger. adidas tall bukser til dame er like stilige som de er behagelige å ha på seg. Noen modeller er perfekte til treningsøkten, mens andre er perfekte å bruke etter treningen. Vi har også stilige turbukser som gir full bevegelsesfrihet i terrenget.

adidas tall damebukser til tur, trening og fritid

Hos adidas finner du en rekke ulike ekstra lange bukser til dame. Her finner du blant annet stilige fotballbukser med smal passform, elastisk liv og fukttransporterende egenskaper som gjør dem perfekte til treningsøkten. Etter en lang treningsøkt kan du ta på en slitesterk bukse i dobbeltstrikket bomullsblanding for komfort som varer hele dagen. Med glidelåslommer har du også plass til de viktigste tingene. Andre bukser fås i mykt collegestoff med bomull og resirkulert polyester. Det gjør at du sparer ressurser og bidrar til reduserte utslipp, takket være adidas sitt samarbeid med Better Cotton Initiative for å forbedre bomullsdyrking globalt. Dersom du elsker å være ute i naturen og ønsker deg en ny turbukse, kan du gå tur i stil med lange turbukser fra adidas. Disse buksene har en myk, stretch-vevet konstruksjon og figursydd passform. Med gode elastiske egenskaper får du komplett bevegelsesfrihet i all slags terreng. Du bør velge en vindtett og vanntett bukse, dersom du er typen til å dra ut i all slags vær. Lett og pustende softshell-materiale og en atletisk passform gjør dette til den ideelle, robuste turbuksen.