alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bukser · Kamo

 
[14]

K?amuflasjebukser til trening eller til å slappe av med Netflix?

Kamuflasjebuksene fra adidas gir en røff og på samme tid avslappende stil i hverdagen. Kolleksjonen består av et bredt utvalg kamuflasjebukser i forskjellige mønstre og farger, enten man skal i treningsstudio eller bare slappe av i sofaen etter en lang og strevsom arbeidsdag. Her har du valget mellom blant annet en standard Zebra allover print-joggebukse, camo- joggebukse og city-kortbukse som holder deg varm gjennom vinterens joggeturer.

Fôrede og fuktkontrollerende varianter

Alle modellene er avslappede og myke, og kommer flust med stilige og praktiske detaljløsninger som glidelåslommer, sidelommer, superelastiske og strambare buksebensender og løsere varianter som kan justeres med en flattsittende strammesnor i livet. Her er det altså bare å putte øreproppene inn i ørene og plassere smarttelefonen din i en av de romslige lommeanretningene før du drar av sted på din faste joggerute, tursti eller tredemøllen rundt hjørnet! Legg også merke til at for eksempel den fôrede camo-joggebuksen er utstyrt ikke bare med en rå kamuflasjegrafikk, men også refleks. Treningsbuksene i kort lengde kommer i fleece og er fuktkontrollerende, noe som passer ypperlig for de kalde vintermånedene, selv for et tøft, norsk klima. Dermed er alt lagt til rette for en trygg og behagelig økt langs de høstmørke landeveiene.

Klimavennlig kamuflasje

Man kan som vanlig ikke anklage adidas for ikke å bry seg om miljøet, i motsetning til noen av konkurrentene. De har gått sammen med den ideelle organisasjonen Better Cotton Initiative for å forbedre forholdene for den globale bomullsproduksjonen, noe som resulterer i at joggebuksen er laget av 32 % resirkulert polyester for å spare på ressurser og redusere utslipp. Dersom man velger kamuflasjebuksene fra adidas kan man altså nyte sine sportslige aktiviteter med litt renere samvittighet, vel vitende om at man har gjort et godt kjøp både for seg selv og planeten.