alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Lilla bukser

 
[37]

Iøynefallende lilla bukser gjennom både trening og hvile

Trening er ikke noen grunn til å gå glipp av stilpoeng, og det samme gjelder selvsagt for hviledager. Kolleksjonene med lilla bukser fra adidas finner frem mønstre og farger som viser seg frem, samtidig som materialene er akkurat så tekniske og performance-orienterte som du forventer og trenger at de skal være. Primegreen, Primeblue og resirkulerte byggeklosser i konstruksjonene er viktige for adidas, noe som viser seg frem både i elastiske tights, løse treningsbukser og alt der imellom.

Rett utstyr til rett tid i lilla

De rette lilla buksene er ikke så langt unna. Lange bukser er kanskje best når det er litt kjølig på treningsbanen, men du finner også modeller i ¾ lengde og avsmalnede varianter for når du skal vise frem fotarbeidet med fotballen. Tettsittende, fôrede lilla bukser er med deg på kalde løpeturer i nabolaget. Fordelene med rette bukser er mange, og avhenger av hvor du er og hvor du skal. Hvis du setter treningsmålene, har vi utstyret som trengs, tilgjengelig med bare noen klikk. Vis deg frem i en sterk farge som forteller alle om stilen din, samtidig som du har støtten du trenger med teknologier og finpolert passform.

Følg etter, eller velg din egen vei

Enten du er en av dem som drar fra feltet eller liker å bare holde følge og sette dine egne mål, er utvalget av lilla bukser fra adidas laget for deg. Klassiske snitt og behagelig bomullsstoff for komfort til hviledager, eller Techfit og fukttransport for mer intense timer  – kolleksjonene våre inneholder plagg du kan kaste i treningsbagen dag etter dag, og mer eksklusive modeller av lilla bukser som tar stilen opp et hakk når helgeturene med venner nærmer seg. Du velger din vei, og vi er med deg helt til målet.