alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grå bukser for menn

 
[48]

Trendy grå bukser for menn

Det er ikke alltid like enkelt å finne klær som ser bra ut og som er komfortable på samme tid. Heldigvis har adidas bred erfaring på dette området med å designe klesplagg til sport og hverdag som passer inn til det meste av antrekket. Et par med stilige grå bukser for menn passer for eksempel med t-skjorter eller hettegensere. Disse buksene i grått byr på både stil og klasse for formell bruk. Det beste er jo når du kan kjenne at grå bukser for menn er designet med snittet som gir en bevegelsesfrihet rundt leggene. Det klassiske Trefoil og 3-Stripes er en av de mest ikoniske stilene som adidas har å by på. Materialet som buksene er laget av, er bomull, polyester og resirkulert polyester.

Grå bukser for menn byr på formell klasse

De grå buksene for herre er designet med linjer som gir skarpere kanter for en smartere dressbukse med en følelse av den løsere og komfortable passformen til en joggebukse. Dette er et flott alternativ for den som tenker å inkludere adidas til daglig bruk, om det så skulle være på jobb eller en tur i byen. Alt fra en tur til treningsstudioet og til en fest så finner du noe ideelt for enhver anledning i klasse.

En passform å finne for alle

Det er et must med noe avslappende når du jobber hardt. Den riktige buksen med riktig passform bidrar med hele forskjellen i hvilket inntrykk du gir. ?Du får bukser med høy standard, stil og ypperste kvalitet som gjør at du skiller deg ut fra resten. Det er meningen at du skal kjenne deg selvsikker i buksen du har valgt ut for livsstilen din. Passformene varierer derfor fra løsere passform, tettsittende passform, vanlig passform og en passform med stretch rundt livet men smalere rundt leggene. La det sportslige utseende være med på å berike bildet av deg.