alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hvite bukser for herre

 
[22]

Gjør et godt inntrykk med hvite bukser for herrer

Ja, vi vet at adidas har mange lekre farger og at det ikke er lett å bare velge en. Så hvorfor skal du da velge hvit? Jo, hvit passer til alt, samtidig som du ser bra ut. Du kan ha på deg hvit bukse for herrer på jobb, på skole eller andre steder der du vil se bra ut. Eller rett og slett bare på fritiden, når du henger med venner eller familien.

Et klassisk uttrykk

Du finner adidas bukser til forskjellig bruk i utvalget av hvite bukser for herrer. Her finner du det klassiske uttrykket i en golfbukse for herrer. Skinnende hvit og som unektelig er en ekte klassiker på golfbanen, men som du også kan bruke helt andre steder. Du vil gi et helt rent klassisk og stillig inntrykk i den. Utvalget har også flere joggebukser og treningsbukser, vide modeller og smalere modeller, lune eller litt tynnere stoff. De hvite buksene for herrer fra adidas er perfekte for de anledningene der du ikke bare vil gjøre et godt inntrykk, men et klassisk inntrykk i tillegg. Velg en original som passer godt og du er klar for en date eller en middag med kjæresten din, eller en mer avslappet bukse som lar deg putte alt i lommene uten at det ser klumpete ut. Hvite bukser for herrer er også fine for trening, enten du drar på golfbanen eller du tar en runde på tennisbanen. Noen av buksene er også fine å ha over mens du trener slik at du holder deg varm hele treningen igjennom. Så, ja, det er helt klart lurt å ha en hvit bukse for herrer i garderoben din, da har du den klassiske stilen på plass så kan de andre fargene ta seg av de andre stilene.