alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Refleksbukser

 
[75]
1 / 2
Sideav 2

Reflekterende bukser i kule og trendy stiler til både herre og dame

For alle som etterspør en kul, leken og behagelig treningsbukse til utendørsfotball, jogging eller bare litt avslapping på sofaen, så vil vårt utvalg av refleksbukser være midt i blinken. Dette er som navnet tilsier, bukser som har refleksmaterialer som en del av plagget for å sikre at brukeren skal forbli synlig om kvelden eller ved dårlig sikt. Disse buksene kommer med praktisk strammesnor på elastisk liv, 100 % dobbelstrikket polyester og bærer preg av designelementer som er inspirert av fotballens magi og liv. Videre kan våre refleksbukser skilte med funksjonelle og veldimensjonerte glidelåslommer foran slik at man enkelt kan oppbevare ulike gjenstander, som nøkler, mobil og lommebøker. For den som er mer ute etter en turbukse som vil passe utmerket ved klatring, har vi også buksen for deg. Med smarte glidelåser på anklene samt en tettsittende, men løs og avslappet passform, gir disse buksene en følelse av kontroll og bevegelighet som er vanskelig å matche. Laget i en slitesterk blanding av enkeltvevet nylon, polyester og elastan har du her en bukse som er designet og bygget for de tøffeste eventyr du kan kaste deg ut på. Videre er det glidelåslommer på baksiden, glidelåser på siden og smarte beltehemper som regulerer det elastiske livet for en bedre passform.

Hva bør man se etter når man handler adidas sine vellagde refleksbukser?

Noe av det viktigste å se etter, er passformen på buksene og om de sitter riktig basert på treningsformen du bedriver. Hvis du skal klatre eller gå mye i fjellet, er det praktisk med bukser som ikke er for tettsittende og smale slik at de forhindrer fri bevegelse på. På den andre siden, hvis du ønsker en joggebukse, kan den gjerne være litt avslappet og trenger ikke å sitte like tett på kroppen.