alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Refleksbukser

 
[130]
FTRE Quilted Winter Bukse
Terrex Xperior Cross-Country Ski Soft Shell Bukse
Fast-Snap Bukse
Own the Run Winter Running Tights
Own the Run Soft Shell Bukse
X-City Bukse
Saturday Long Tights
Terrex Multi RAIN.RDY Primegreen 2-Layer Regnbukse
FastImpact Running 7/8 Tights
Run Icons 3-Stripes 7/8 Running Tights
Running 3-Stripes Tights
Terrex Xperior Cross-Country Ski Soft Shell Bukse
Winter 4CMTE Bukse
X-City Warm Tights
Reveal Material Mix Treningsbukse
Marimekko Wide Leg Bukse
Marimekko Run Icons 3-Stripes 7/8 Running Tights
FastImpact Running Leopard 7/8 Tights
4CMTE Bukse
Terrex Agravic XC Tights
TLRD HIIT Croco Luxe Training 7/8 Tights
Own The Run 3/4 Running Leggings
TERREX RESORT TWO LAYER INSULATED SNOW BUKSE
Terrex Agravic Trail Running Regnbukse
adidas x Rich Mnisi løpetights
Marimekko AEROKNIT 7/8 Tights
Own the Run Colorblock 7/8 Tights
adidas x Karlie Kloss Joggebukse
FastImpact COLD.RDY Winter Running Long Tights
Own the Run Long Tights
Terrex Multi Woven bukser
Own The Run 3/4 Running Leggings
Aeroknit Winter Running Long Tights
Own the Run Colorblock 7/8 Tights
X-City Bukse
adidas by Stella McCartney TruePace COLD.RDY Løpetights
Marimekko Run Icons 3-Stripes 7/8 Running Tights
Terrex x and wander Bukse
AEROREADY HIIT Treningsbukse
X-City Bukse
adidas by Stella McCartney Woven Lined Bukse
Run Icons 7/8 Soft Shell Running Bukse
Run Icons 7/8 Running Tights
1 / 3
Sideav 3

Reflekterende bukser i kule og trendy stiler til både herre og dame

For alle som etterspør en kul, leken og behagelig treningsbukse til utendørsfotball, jogging eller bare litt avslapping på sofaen, så vil vårt utvalg av refleksbukser være midt i blinken. Dette er som navnet tilsier, bukser som har refleksmaterialer som en del av plagget for å sikre at brukeren skal forbli synlig om kvelden eller ved dårlig sikt. Disse buksene kommer med praktisk strammesnor på elastisk liv, 100 % dobbelstrikket polyester og bærer preg av designelementer som er inspirert av fotballens magi og liv. Videre kan våre refleksbukser skilte med funksjonelle og veldimensjonerte glidelåslommer foran slik at man enkelt kan oppbevare ulike gjenstander, som nøkler, mobil og lommebøker. For den som er mer ute etter en turbukse som vil passe utmerket ved klatring, har vi også buksen for deg. Med smarte glidelåser på anklene samt en tettsittende, men løs og avslappet passform, gir disse buksene en følelse av kontroll og bevegelighet som er vanskelig å matche. Laget i en slitesterk blanding av enkeltvevet nylon, polyester og elastan har du her en bukse som er designet og bygget for de tøffeste eventyr du kan kaste deg ut på. Videre er det glidelåslommer på baksiden, glidelåser på siden og smarte beltehemper som regulerer det elastiske livet for en bedre passform.

Hva bør man se etter når man handler adidas sine vellagde refleksbukser?

Noe av det viktigste å se etter, er passformen på buksene og om de sitter riktig basert på treningsformen du bedriver. Hvis du skal klatre eller gå mye i fjellet, er det praktisk med bukser som ikke er for tettsittende og smale slik at de forhindrer fri bevegelse på. På den andre siden, hvis du ønsker en joggebukse, kan den gjerne være litt avslappet og trenger ikke å sitte like tett på kroppen.