alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Regnbukser for herre

 
[9]

Hold deg aktiv i all slags vær med gode regnbukser for herre

Vi bor i et værhardt land, men vi lar oss ikke stoppe av den grunn når vi skal ut og nyte den vakre naturen vår. Her finner du regnbukser for herre av topp kvalitet, spesielt utformet for at aktive mennesker skal kunne komme seg ut i all slags vær. Du finner for eksempel vanntette bukser for herre som passer perfekt for brettkjøring og alpin. Disse buksene har et vanntett skall som holder fukt på avstand, samtidig som et deilig mykt fôr holder deg god og varm. Mange av modellene har praktiske egenskaper som øker komforten ytterligere, for eksempel innebygde gamasjer på beina og justerbare stropper som sikrer en optimal passform. Andre detaljer på våre herre regnbukser inkluderer lommer med glidelås med plass til mobil og nøkler. Se gjerne etter bukser som har lommer med lydutgang om du ønsker å høre på musikk, uten irriterende kabler som henger og dingler utenpå plaggene dine.

Vi har herre regnbukser med god bevegelsesfrihet

Det er viktig at du skal kunne bevege deg fritt når du skal ut og være aktiv, enten du skal løpe, spille golf, stå på ski eller gå tur i fjellet. Passformen på våre regnbukser for herre er derfor spesielt utviklet for deg som skal være aktiv. Buksene har god stretch og er svært behagelige i bruk, selv på lange dager med flere timers bruk. Du finner også vannavstøtende turbukser i utvalget til adidas. Disse buksene har et fireveis elastisk materiale som lar deg uanstrengt klatre opp fjellknauser og hoppe over trestammer på bakken. Materialet er dessuten slitesterkt med vevde innlegg på knærne. Strammesnorer i buksebeina og i livet sørger for at buksene sitter som et skudd. Hvis du ikke ønsker en regnbukse, men samtidig vil holde fuktighet på avstand – ja, da er disse det beste valget for deg.