alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Regnbukser

 
[18]

Stilige og anvendelige regnbukser fra adidas

En regnbukse er et uunnværlig plagg å ha i garderoben, spesielt for alle som elsker å være ute i naturen i all slags vær. Den perfekte regnbuksen skal gi deg tilstrekkelig mobilitet og en komfortabel og tørr turopplevelse på selv de fuktigste forholdene året rundt. I Norge har vi et klima med stadig skiftende værforhold, og det er derfor viktig å ha klær som tåler dette. Hos adidas finner du et bredt utvalg av ulike regnbukser til både trenings- og fritidsbruk. Du kan for eksempel velge en slitesterk bukse som er designet for å holde seg på plass i løpet av lange dager på fjellet. Takket være det fôrede og vanntette skallet takler buksen elementene på en glimrende måte, samtidig som lukking med beltehemper og to trykknapper gir en god passform uansett hva slags aktiviteter du driver med. Ønsker du en lettere modell kan du velge en multibukse med fireveis elastiske materialer og vevede kneinnlegg for komplett bevegelsesfrihet uansett hvor du går. Vi har vanntette bukser til både menn og damer i en rekke ulike utforminger og med forskjellige egenskaper. Vi er derfor sikre på at du finner den perfekte buksen for deg her hos oss.

Regnbukser du har i mange år

Med en regnbukse fra adidas har du en vanntett bukse av høy kvalitet i mange år fremover. Med riktig oppbevaring og skånsom rengjøring vil dette bli en god venn hele året. Det er derfor viktig at du følger vaskeinstruksjonene nøye og bruker skånsomt vaskemiddel. Du bør også unngå tøymykner, da dette kan skade buksens materialer. Siden regnbukser ofte blir utsatt for vann, skitt og gjørme, er det viktig at du tørker av den etter bruk. Ofte er dette tilstrekkelig for å holde buksen ren, og det sliter betraktelig mindre på plaggene enn det vasking i vaskemaskin gjør.