alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarte capser til menn

 
[59]
Caps SvartCaps Svart

Caps

Originals

Y-3 TYO Caps SvartY-3 TYO Caps Svart

Y-3 TYO Caps

Y-3

1 / 2
Sideav 2

Hold hodet kaldt med svarte capser til menn

Du trenger litt ekstra beskyttelse mot varmen og du vil holde øynene dine skygget for sola, men du vil gjøre det i stil. Du ser svarte capser til menn fra adidas og tenker: perfekt. Med lette materialer i enkeltvevet polyester eller nylon, eller tvill av 100 % bomull får du en lett og myk caps som holder hodet kaldt og sola unna øynene dine. Justerbar passform forsikrer at capsen sitter som den skal og holder deg komfortabel. Vattert svettebånd og fukttransporterende teknologier gir deg ekstra komfort på ekstra varme dager, uansett hvilke aktiviteter du foretar deg. UPF 50+ UV-beskyttelse gir deg ekstra forsikring mot sola.

Tidløs stil for enhver anledning

En svart caps er ikke bare en svart caps. Den er et fashion statement. Hos adidas finner du flertallige stiler, modeller og variasjoner av dette klassiske, tidløse plagget, så du kan finne den svarte capsen til menn som passer akkurat for deg og din personlige stil. Klassiske 3-Stripes og Trefoil-logoer lar deg ta del i en lang tradisjon av stil og kvalitet, og forskjellige varianter av disse gir capsen et moderne preg samtidig som den holder fast ved røttene. Fullfør ethvert antrekk til enhver anledning med en tidløs prikk over i-en, og ta fatt på dagen i selvsikker stil. Uansett om du har en nøytral eller fargerik garderobe, og om du går for en mer moderne eller retro look, kan svarte capser til menn være akkurat det du trenger for gjøre stilen din komplett – og hvis du gir den sjansen vil den fort bli det perfekte fashion statementet du føler du mangler. Velg deg den modellen som passer best for din personlighet og livsstil, og hold hodet kaldt og komfortabelt mens du tar dagen og alle dens gjøremål med storm.