alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Dunjakker for damer

 
[40]

Hold varmen med flotte dunjakker for damer

Selv om temperaturene synker, trenger det ikke å gå på bekostning av stilen din med sporty, elegante dunjakker for damer. En dunjakke fra adidas er en god investering i egen garderobe. Den klassiske, tidløse stilen holder seg like aktuell, vinter etter vinter. Du trenger dessuten ikke å vente på at minusgradene skal komme før du tar jakken i bruk. Jakkene fås nemlig i ulik tykkelse, slik at du enkelt kan tilpasse etter anledning og sesong.

Allsidige jakker for en aktiv hverdag

En dunjakke er et svært allsidig plagg som kan brukes både til jobb og når du skal være aktiv. En tynn variant er spesielt praktisk. Disse kan brukes alene om våren og høsten, samtidig som de er små nok til å kunne brukes som et ekstra varmende mellomlag på svært kalde dager. Skal du på en lang skitur i bitende minusgrader, er det smart å bruke en av disse under den vanlige vinterjakken din. Blir du for varm, kan du enkelt ta den av deg og pakke den ned.

Perfekt til aktiv utendørssport

Minimalistiske, sporty boblejakker for damer veier lite og er enkle å pakke sammen, noe som gjør den til et ypperlig valg på fjelltur. Du ruller den kjapt sammen i sekken og bærer den lett med deg. Disse jakkene gir deg god beskyttelse mot vind, og de er derfor geniale å kaste over seg på luftige fjelltopper. Mange av modellene har en slitesterk og vannavstøtende overflate, og du trenger derfor ikke å være redd for å bruke den til hverdags. Dette er sporty jakker som er utviklet for mennesker som har en aktiv livsstil.

Behagelige og trendy boblejakker for damer

Dunjakker for damer er dessuten trendy plagg som sklir rett inn i garderoben til enhver stilbevisst kvinne. Jakkene kan brukes både i byen og ute i terrenget. Se gjerne etter en dunjakke for dame med Conextbaffles-dunkonstruksjon. Disse er både vind- og vannavstøtende. Du trenger derfor ikke flere forskjellige jakker, siden du kan bruke disse både til trening og når du skal pynte deg litt.