alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Dunjakker til herre

 
[43]

Stilige og komfortable dunjakker til herre av høy kvalitet

Du lærer deg fort å bli glad i og sette pris på en deilig herre dunjakke, enten du trenger en som passer til fjells eller til bruk i byen. Vi har dunjakker til herre i mange ulike varianter, men felles for dem alle er avanserte egenskaper og et stilfullt design. En lett og tynn herre dunjakke passer godt til alle årstider. Du kan bruke den alene når det er varmt i luften, og på vinterstid kan du bruke den lille dunjakken som et mellomlag under vinterjakken. Bruk for eksempel fleece jakker for herre under dunjakken for å holde minusgradene på avstand.

Praktiske dunjakker for menn

Fordelen med tynne dunjakker til herre er at de er enkle å krølle sammen og pakke med seg i sekken. Det kan derfor være greit å ha dem med seg på fjellet. Selv om du blir varm og svett på vei opp, kan det fort bli kaldt på luftige fjelltopper. I så fall er det bare å rulle ut jakken fra sekken for å holde varmen. Jakker med dun i vevde kamre gir ikke bare enestående varme, men de holder også vinden på avstand. Se gjerne etter revnesikker polyester, dersom du vil ha ekstra slitesterke jakker.

Moteriktige herre dunjakker

Dunjakker til herre fra adidas er ikke bare høytytende ytterjakker for aktive, sporty mennesker. De kan også være moteplagg for alle som elsker het gatemote med et edgy og urbant design. Vinterjakker i dun passer ypperlig for deg som vil holde varmen, uten å måtte gi slipp på den sporty stilen din. Tar du godt vare på den nye vinterjakken i dun, kan den dessuten holde i mange år frem i tid. Et lite tips er å vaske dem skånsomt og tørketromle dem på vrangen sammen med tre tennisballer. Husk å lese vaskeanvisningene grundig for at jakken skal holde seg fin etter vask.