alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Forede jakker · Damer

 
[72]
1 / 2
Sideav 2

Hold deg varm i en adidas polstret jakke til dame

Helt fra lette polstrede jakker til damer som du står med ned bakken i til vanntette parkas, kan adidas jakker få deg gjennom regn og snø til jobb eller på byen med venner. Vi kombinerer innovativ teknologi med en minimalistisk, gateklar stil for å skape vinterjakker med isolasjon som er strategisk plassert for optimal komfort. Disse varme, tettsittende jakkene har et sydd design som er vind- og vannavstøtende og som du enkelt kan pakke ned når du reiser. Med en solid konstruksjon og et ventilerende design kan du holde deg varm når du står ned bakken.

Fôrede jakker til damer holder vinteren ute

Et moderne design som kombinerer sportsklær og gatemote til dine urbane opplevelser, er vinterjakkene fra adidas pakket med funksjonelle egenskaper. Varme er nøkkelen i utvalget av polstrede og forede jakker til damer takket være bruken av isolerende teknikker. Dunjakker bruker ande- eller gåsedun for å lage en lettvekts isolasjon, mens andre fôrede vinterjakker til damer bruker en spesiell adidas-teknikk der fibre er vevd tett sammen for å sperre inne kroppsvarmen og sørge for naturlig varme. Enkelte stiler er allsidige og sørger for en ekstra beskyttelse mot vind og vann.

Praktiske adidas detaljer

adidas jakker er spekket med smarte løsninger som gjør dem ekstra komfortable. Med snorer som strammer inn, kan du enkelt stramme inn hetten, samtidig kan du også strammer inn ermeåpningen slik at du holder varmen inne. Velg mellom hetter eller høye krager for å holde varmen i nakken og finn lengden som du liker best. Med praktiske lommer kan du ha et par ting lett tilgjengelig og med lommer spesielt til ledninger, er du koblet til verden når du er på farten. Her er det bare å finne en favoritt som du kan pakke deg inn i.