alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarte hansker

 
[24]

Tøffe svarte hansker til trening

Enten du er en vordende fotballspiller som vil bli den nye keeperstjernen på laget eller trenger noen nye golfhansker for å kunne trene til sesongen, så har vi hos adidas alle dine behov dekket. Vi har gode tilbud på en rekke forskjellige sorte hansker til en mengde ulike sportsgrener og aktiviteter. Boksehansker og fotballhansker er noe vi kan tilby i flere forskjellige varianter med avansert teknologi som gir bedre grep, kontroll og minsker friksjonen, noe som er viktig i en hver idrett.

Svarte hansker som er spesialdesignet for lange dager på golfbanen

Når man spiller golf er det avgjørende å ha utstyret i orden, enten det er kaldt eller varmt vær, slik at man har god beskyttelse fra elementene samtidig som man føler seg komfortabel og stilig. Våre svarte hansker til golf er din perfekte følgesvenn neste gang du trer ut på gressmatta. Laget med vår innovative AEROREADY-teknologi sørger de for at hendene holder seg tørre og de absorberer effektivt vekk svette og fukt, slik at du kan fokusere på ditt neste slag. Konstruert i en dobbeltstrikket blanding av resirkulert og vanlig polyester som sørger for ekstra styrke og en mer bærekraftig profil. Enda en super egenskap med disse hanskene er at fingertuppene kan brukes på mobilskjermer, som er veldig praktisk når man spiller. Når det gjelder våre fotballhansker er de spesialutviklet for maksimalt grep, slik at du ikke mister ballen. De har også innebygd beskyttelse i membranen for å beskytte fingrene fra skader og de er laget slik at hendene får demping.?

Gode tilbud på svarte hansker uansett om du liker fotball eller ei

Ser du etter nye svarte hansker til fotball har du kommet til riktig plass. Hva med et par som er spesiallaget for å kunne holde hendene varme i kaldt vær, samt frakte vekk svette og varme når temperaturen øker? Den behagelige bruken av materialer i fleece, som er laget av polyester, gir økt komfort og kontroll, samtidig med at stropp i borrelås gir maksimal funksjonalitet og effekt når du trenger det som mest. Våre svarte hansker er også laget for å sitte tett, men samtidig være komfortable ved hyppig bruk. Det er mulig å vaske hanskene i vaskemaskin, men vær forsiktig med blekemidler og unngå rens.