alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grå hettegensere for herre

 
[35]

Grå hettegensere for herre: Et kult og sporty bidrag til garderoben

Grå hettegensere er tidløse plagg som sklir rett inn i garderoben til enhver sporty og stilbevisst mann. Vi i adidas vet hvordan vi skal kombinere et kult design med gode egenskaper som passer perfekt til aktive mennesker. Her finner du alt fra myke grå hoodies til restitusjon og avslapning til grå treningsjakker for deg som ønsker å yte ditt beste. Du kan velge mellom ensfargede modeller til gøyale varianter med motiv, 3-Stripes og Trefoil-emblem. Det første du bør gjøre, er å vurdere hvilket behov du har før du velger deg ut noe fra utvalget vårt av grå hettegensere til herre. Hvis du er i tvil, anbefaler vi å ha flere og variere med etter behov. Treningsgenserne har for eksempel en sporty stil og praktiske detaljer som glidelås, noe som gjør at du tar den raskt av når du blir for varm under oppvarmingen. Kengurulommer og hette med snorjustering gir deg enda mer komfort.

Grå hettegensere for herre: Stilige basisplagg fra adidas

Grå hettegensere for herre er klassiske basisplagg som kan kombineres med det meste annet i garderoben din, og de kan brukes til ulike anledninger. Du gjør antrekket mer stylet ved å bruke dem med jeans, samtidig som du får en avslappet look ved å bruke genseren med joggebukser. Mange av de hverdagslige genserne våre har ribbestrikkede mansjetter og kant, samt lages av en blanding av collegestoff og resirkulert polyester. Collegestoffet lages av bomull. Du kan ha god samvittighet når du velger plagg som dette, ettersom vi samarbeider med Better Cotton Initiative. Sammen gjør vi det vi kan for å forhindre sløsing av ressurser og skape en mer bærekraftig verden. Sist, men ikke minst, minner vi på at du ikke må stryke motivene på plaggene våre. Vi anbefaler også å bruke et skånsomt vaskemiddel for at de skal holde seg fin over lang tid.