alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Hettegensere · Menn · Grønn

 
[33]
COLD.RDY Training Full-Zip hettejakke
Essentials FeelVivid Cotton Fleece Drop Shoulder Hettegenser
Adicolor Essentials Trefoil Hettegenser
Hettegenser
Workout Warm Full-Zip Hettegenser
Celtic FC Condivo 22 Hooded Treningsoverdel
Adicolor Classics Hooded Full Zip Treningsjakke
Trefoil Hettegenser
Terrex Logo Graphic Hettegenser
Parley Hettegenser (unisex)
adidas Originals Sports Club Hettegenser
Heavyweight Shmoofoil Hettegenser (unisex)
Stadium Fleece Badge of Sport hettegenser
Studio Lounge Fleece Hettegenser
Trefoil A33 Hettegenser
adidas SPRT Lightning Hettegenser
Adicolor Spinner Hettegenser
adidas Adventure Hettegenser
Essentials Fleece Hettegenser
Parley Hettegenser (unisex)
French Terry Hettegenser (unisex)
Future Icons 3-Stripes Full-Zip Hettejakke
adidas Z.N.E. Sportswear Hettegenser
Botanically Dyed Hettegenser
Botanically Dyed Hettegenser (unisex)
Classic Light Shell Running Vindjakke
Celtic FC Hettegenser
adidas Sportswear Fleece Hettegenser

Alle har sin favoritt – de grønne hettegenserne til herre er her

Hettegenseren har blitt noe mer enn bare et komfortabelt lag til å ta på seg etter trening eller når det skal slappes av hjemme. Du finner den overalt, på gater, skoler og kontorer, i butikker og fra de største merkene i verden. Her hos adidas finner du grønne hettegensere til herre som passer til alle slags stiler og smaker, og ikke minst til alle slags anledninger og steder. Det er ingen som ser rart på en hettegenser når du er på vei til dagens gjøremål, og med den rette grønnfargen kan du både skille deg ut og gjemme deg bort om du vil – selv om det siste kanskje er lite sannsynlig. Hettegenseren er et av de mest allsidige og praktiske plaggene vi har i garderoben, og derfor fortjener du å ha et utvalg som gjør at du nesten ikke trenger å se etter når du strekker deg etter dagens utvalgte – du vet at sjansen er utmerket for å finne en grønn hettegenser til herre helt øverst i stabelen.

Tenk nytt om basisplagg, med en grønn hettegenser til herre

adidas jobber alltid for å være ute i front, både når det kommer til form, funksjon, trender og ytelse, og kolleksjonene med grønne hettegensere til herre er ikke noe unntak. Her finner du både klassisk collegestoff av bomull og materialblandinger som bygger på arbeidet med å gjøre slutt på plastavfall med resirkulert polyester og havplast, og vi anbefaler alle å prøve de ytelsesfokuserte kreasjonene i Performance-kategorien, sammen med moteriktige versjoner fra Originals. Det viktigste er ikke hva du skal bruke den til – det viktigste er hvordan du føler deg når du tar den på og har den på, og vi vet at de grønne adidas-hettegenserne til herre krysser av i alle boksene, uansett hvor kravstor du måtte være. Finn de grønne favorittene dine hos oss.