alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rød hettegenser

 
[9]

Supertrendy røde hettegensere til herre

Det er få plagg som representerer sportslighet og en aktiv livsstil mer enn en rød hettegenser. Hettegensere i rødt er praktiske og passer like godt på reise som på vei til trening eller ute på selve fotballbanen. Enten du foretrekker signalrød eller den dypeste rødfargen, er du sikret å finne en variant som passer dine behov og ønsker. Vi har klassiske design og mønster, hvis du ønsker den ikoniske adidas logoen på en ren bakgrunn. Videre har vi også andre varianter slik som vårt populære 3-Stripes-design som kjennetegnes ved tre striper som går langs armen og representerer adidas sin sportslige arv. Dette er hettegensere som lages i behagelig og silkemyk bomull akkurat som originalen, den karakteristiske hetten med snorstramming er et funksjonelt grep slik at man kan regulerere størrelsen på hetta. Videre er andre detaljer som kengurulommen, fremtredende og svært praktisk, da den både fungerer som håndvarmer i kaldt vær eller som en oppbevaringslomme for nøkler, mobiler og annet. Ribbestrikkede mansjetter og kant er selve kronen på verket og bidrar til plagget sin karakter.

Hvordan kan jeg kombinere en kul hettegenser i rødt med andre plagg?

Det er lett å kombinere en rød hettegenser fra adidas med resten av din garderobe. Rødt går fint med alt fra marineblått til grått og grønt slik at av avhengig av dine preferanser, vil du finne at en rød hettegenser er en sikker investering og et plagg som kan brukes mye i det daglige. Ta Trefoil-serien for eksempel. Med sitt eget vintage-preg er dette hettegensere som fungerer særlig godt for alle med en klassisk og retro-inspirert look, gjerne ispedd detaljer fra 1970-tallet slik som bukser med sleng eller med en vest over genseren for et unikt uttrykk. Alle våre røde hettegensere passer perfekt sammen klassiske adidas sneakers for et kult og stilrent snitt.