alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hettegensere · Menn · Svart

 
[72]
1 / 2
Sideav 2

Deilige, svarte hettegensere til herre 

En hettegenser er et meget funksjonelt plagg som kan brukes til hverdags, trening, sammenkomster med venner og avslappende kvelder på sofaen. Med en svart hettegenser til herre i skapet kan du forsikre deg om at du har et plagg som passer de fleste andre farger. Hettegensere er komfortable på og bidrar til et stilig antrekk. Dessuten passer hettegensere ypperlig til både jeans og joggebukser sammen med et par kule sneakers. I vår butikk finner du et bredt utvalg av svarte hettegensere til herre med komfortable, store passformer, eller normale og mer tettsittende passformer. En hettegenser med normal passform vil være et godt valg for deg som ønsker en hettegenser som både kan brukes til en treningsøkt og til avslapning. Mer tettsittende hettegensere vil være perfekte plagg for deg som elsker å kunne bevege deg naturlig under dine løpeturer. Flere av våre hettejakker kommer med snorer og glidelåser, slik at du kan tilpasse jakken til din stil. Vi har hettegensere for enhver smak og som passer enhver aktivitet. Dersom du ønsker en klassisk hettegenser til sportslige aktiviteter, har vi hettegensere med prints, 3-Stripes og logoer som sørger for et sportslig uttrykk. 

Komfort og funksjonalitet 

Det beste med en hettegenser er komforten den gir under trening og til hverdags, uansett sesong. Våre hettegensere er utstyrt med teknologier som sørger for at du er varm og komfortabel under enhver aktivitet. Vi har for eksempel svarte hettejakker som passer perfekt over treningsklærne dine, slik at løpeturene blir en behagelig affære også under kjøligere dager. Vi har også hettegensere som er utstyrt for vinteren med teknologier som COLD.RDY eller AEROREADY. Disse teknologiene sørger for at kroppen din er best mulig temperert, tørr, varm og behagelig. Du kan bla deg gjennom vårt utvalg for å finne din favorittgenser til din favorittsesong. Vi anbefaler at du er oppmerksom over vaskeinstruksjonene på den nye genseren din. Da kan den bli en langvarig favoritt.