alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Hettegensere · Oransje

 
[8]

Tilføy litt farge til hverdagen med oransje hettegensere fra adidas

Enten du er på utkikk etter en fargerik genser for trening eller som et tilskudd til garderoben din ellers, kan en oransje hettegenser fra adidas være akkurat det du er på utkikk etter. Med fuktabsorberende AEROREADY-teknologi kan du være sikker på at du holder deg tørr, varm og komfortabel hele treningen igjennom, selv under de hardeste økter. Med høytytende, 100% resirkulert polyester, og som en del av Primegreen-serien, kan du sporte en stilfull genser med god samvittighet – ikke bare ser du bra ut, men du hjelper miljøet og bidrar til reduserte utslipp også. Refleksdetaljer (og den skarpe oransjefargen) gjør at du lett blir sett, så du kan ta deg en løpetur når som helst på dagen, akkurat når det passer deg. Oransje hettegensere i varmt og mykt fleece-materiale holder deg varm på kjølige kvelder, så du kan nyte en utendørs middag eller en gåtur rundt i byen uten å fryse.

Nyt fridager i klassisk adidas-stil

En klassisk Trefoil-genser i 100% collegestoff av bomull er perfekt for fridager når du bare vil ta det tilbake til røttene og være komfortabel i kjent stil. Oransje hettegensere fra adidas er ikke bare perfekte for trening, men utgjør det ultimale tilskudd til avslapningsgarderoben din også. De tidløse 3-Stripes sikrer deg stil og selvsikkerhet, mens myke og behagelige materialer tar seg av komforten – så du kan nyte både treningsøkter og fridager i full behagelighet. Retro og tidløse stiler slår aldri feil, og du kan lett gå fra avslapping til høyintensiv trening eller vice versa. Kengurulommer holder deg varm på hendene om du skulle befinne deg ute en kjølig kveld, og hetten holder kalde briser og været ellers ute. Uansett hva dagen har i møte for deg, kan oransje hettegensere fra adidas være det perfekte tilskudd til både trening din og hverdagen ellers.