alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Lilla jakker

 
[23]

Beskytt deg mot vær og vind med stilige lilla jakker

Med en lilla jakke fra adidas er du klar for det meste - uansett vær. Enten det er bitende kulde, sterk vind eller pøsende regnvær, gjør kombinasjonen av stilig og smart design at du kan møte dagen med selvsikkerhet. Velg blant et utvalg av jakker med smart teknologi og stilig design, som er både slitesterke og enkle å pakke med seg i tursekken. Jakkene i vårt utvalg har flere ulike utforminger og sammensetninger av materialer, slik at du enkelt kan finne en som tilfredsstiller dine behov. Vi tilbyr blant annet lettvektige jakker laget av resirkulert plast, samt jakker med dunfôr i høy kvalitet for kaldere vær. Flere av våre lilla jakker har også innovative løsninger for temperaturregulering, blant annet jakker med vindtett front og strategisk plasserte mesh-paneler som ventilerer ut fuktighet. Mulighetene er mange, og jakkene kan brukes hele året rundt. Jakkene består av innovativ teknologi i hvert ledd, som blant annet Conextbaffles - dunkamre som gir ekstra beskyttelse - og WIND.RDY - materialer som er motstandsdyktige mot vind og hardt vær. 

Tennis, sykkel eller bytur

Med en vindtett jakke i lilla kan du holde varmen på tennisbanen, på samme tid som du ser stilig ut. Den lange sykkelturen blir til en lek med en jakke som både puster, kjennes lett på kroppen. Den samme gode kvaliteten, det innovative designet og den ikoniske merkevaren er tilstede i alle ledd. På grunn av jakkens lette konstruksjon er den enkel å pakke med seg i sekken, slik at du alltid er klar selv om været skifter. Alle de lille jakkene vi tilbyr består av den samme atletiske og praktiske funksjonaliteten, med full bevegelsesfrihet og smarte løsninger, slik at du kan yte maksimalt til enhver tid. De er også laget i en slitesterk kvalitet som egner seg perfekt til en sporty hverdag, og med en utforming som gjør de svært allsidige.

Stilig design og smarte løsninger i skjønn forening

Enten du er på bytur eller på idrettsbanen, gjør kombinasjonen av spenstige farger og den ikoniske adidas-logoen dette til jakker som egner seg til det meste. Disse lilla jakkene er i høy kvalitet, med en sporty utforming og et stilig uttrykk. Jakkene er heldigvis enkle å ta vare på. Vi anbefaler at du vasker jakkene på et kaldt og skånsomt vaskeprogram i maskin og lav varme i tørketrommelen.