alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jakker · Menn · Grønn

 
[47]

Ta grønt enda et steg, med en grønn jakke til herre

Mange snakker om grønt nå for tiden. Alt skal være grønt, så hvorfor ikke ta det med deg til jakken din også? Hos adidas finner du hele kolleksjoner med grønne jakker til herre, og selv om det er fargen vi snakker om akkurat her, er det kanskje bare enda et tegn på alt arbeidet adidas legger ned i å sørge for at både materialer, design og produksjon beveger seg i en retning som er bedre for planeten, for oss mennesker, og for alt annet som lever her. Materialer som bruker resirkulert polyester, samarbeid med Parley for the Oceans, sertifiserte økologiske kilder til dun og bomull og mye mer. Det er mye som gjenstår, men med ambisiøse mål og hardt arbeid kan de grønne jakkene til herre handle om mer enn bare farge. De kan handle om å ta et standpunkt også. Stilen er din, så vis deg frem i en av disse kreasjonene.

Teknikk og klassisk, og innovasjon med riktig farge i grønne jakker til herre

Å gå foran med et godt eksempel er kanskje noe du strekker deg etter også? Hos adidas handler det om å sette sammen de perfekte plaggene til mange slags omstendigheter, settinger og aktiviteter. De grønne jakkene til herre som du finner her, handler om mer enn bare stil og mote – de handler om avanserte materialer som puster og varmer, som er vannavstøtende eller stenger vinden ute, holder varmen inne når dagene blir kalde, eller slipper ut fuktighet når du skrur opp aktivitetsnivået. Boblejakker, skalljakker til løping, dunjakker til kalde dager og kvelder, dunvester til terrenget, parkaser og regnfrakker – de grønne jakkene til herre er mange og varierte, og det er bare du som vet hvor stilen din skal, og hvor du er på vei. Funksjon og form kommer sammen i disse kolleksjonene, enten du sikter etter aktivitet eller hviledager.