alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

adidas joggebukser for damer

 
[125]
Shop Black Friday Sale
Pris
kr219 - kr2 699
2192699
Primeblue Relaxed Wide Leg Bukse SvartPrimeblue Relaxed Wide Leg Bukse Svart

Primeblue Relaxed Wide Leg Bukse

Damer Originals

adidas x Peloton Joggers (unisex) Burgenduradidas x Peloton Joggers (unisex) Burgendur

adidas x Peloton Joggers (unisex)

Fitness Og Trening

Marimekko Firebird Treningsbukse (store størrelser) SvartMarimekko Firebird Treningsbukse (store størrelser) Svart

Marimekko Firebird Treningsbukse (store størrelser)

Damer Originals

I: store størrelser

1 / 3
Sideav 3

Komfortable joggebukser til kvinner 

Ingenting er bedre enn å tre inn i en komfortabel joggebukse, enten det er for å gripe fatt i dagens treningsøkt eller for å slenge seg på sofaen når du er ferdig med den. Hos adidas vil du finne din drømmebukse, enten det er en med høy midje, skinny joggebukser, en som er oversize, eller en som som sitter som støpt. Vi har et bredt utvalg joggebukser til damer i utallige farger, prints og mønstre, med 3-Stripes og Trefoil logoer. Velger du en sportsbukse med høy midje kan du være sikker på at alt holdes på plass under aktiviteter som løping, styrke og tøying. Vil du derimot ha en bukse med litt løsere passform, får du en komfortabel treningsbukse som har rom for de store dansebevegelsene hos oss. Vi har joggebukser til kvinner som passer alle aktiviteter både innendørs og utendørs, uansett sesong. Bla deg gjennom vårt utvalg for å finne din nye favorittbukse. 

Joggebukser til damer: Funksjoner og teknologier

De beste og mest friske treningsøktene er de vi får ute, derfor er det kjekt å se etter en joggebukse som tar vare på kroppen i alle sesonger og alt slags vær. I utvalget vårt finner du joggebukser til kvinner med elastiske liv, slik at du får størst mulig komfort under tunge løft eller raske løpeturer. I utvalget vårt finner du også bukser med snøring og stropper, slik at du kan tilpasse sportsbuksen til din personlige stil. Hvis du ønsker en bukse som holder deg varm gjennom de kalde sesongene, anbefaler vi enten en foret overtrekksbukse til å ha over treningstøyet, eller en bukse merket med teknologien COLD.RDY. Denne teknologien sørger for å isolere mot kulden samtidig som den er fukttransporterende. Dersom du ønsker en joggebukse som er behagelig når solen steker, anbefaler vi en joggebukse med 7/8-dels lengde for litt ekstra luft på beina, eller en som merket med teknologien HEAT.RDY. Denne teknologien sørger for et lettvektig og pustende plagg, perfekt for kroppen i sommervarmen.

Relaterte produkter

Sjekk ut det brede utvalget av Bukser på adidas.no