alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Blå klokker

 
[6]

Hold tiden med blå klokker fra adidas

Blå klokker fra adidas lar deg følge med på tiden, samtidig som du får et tilbehør som glir godt med resten av antrekket ditt. Det er de små detaljene som teller. Klokkene kommer i flere unike stiler med standard passform. Urkassene finnes i både polykarbonat, rustfritt stål og herdet mineralkrystall. Du får klokkereimer i silikon og lenke i rustfritt stål. Vanntettheten kan være opptil 50 meter. Det er ingen tvil om at vannresistente klokker er å foretrekke, derfor slår det godt an med en vannresistent rustfri digital stålklokke.

Moderne blå klokker for moderne tider

En moderne blå klokke ligner på klassiske digitalklokker, men er oppdatert i stil og funksjonalitet. Funksjonaliteten kan inkludere kalender, alarm og stoppeklokke. En ekstra funksjon er lys. Med en klokke med silikonstropp har du noe å tilføre den praktiske gatestilen din. Den klassiske stilen kledd i moderne og sprek blåfarge passer like godt til finstasen som til treningstøyet. Selveste klokken er av japansk kvartsursverk med klassiske klokkevisere med timer, minutter og sekunder. Den herdete mineralkrystallen i urkassen byr på et unikt preg, for den som liker å skille seg litt ut. Rustfri klokke i stål laget for en moderne livsstil inkluderer to tidssoner, stoppeklokke og kalender. Dette er en klokke som byr på nostalgi og modernitet på samme tid. Det kan også sies at den er unik og i sin egen klasse. Modellen gir gjerne et mer sportslig preg, men ikke så mye at det ikke passer til dine daglige antrekk. Dog det må bli sagt at det er en ganske stilig klokke som ser riktig så kul ut sammen med badeklærne på stranden. Klokken er også ganske praktisk når du skal sette i gang treningsøkten og trenger bruk av en stoppeklokke som sitter sikkert på armen din.