alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Klokker · Svart

 
[5]

adidas sine svarte klokker, langt mer enn bare et tidsur

Autentiske, røffe og stilfulle svarte klokker fører adidas ikoniske designkvaliteter inn i nye tider. Originals er adidas sin dedikerte varerekke for livsstil og trender, og er også hvor vi viderefører arven vår i ny drakt for nye tider. Dette betyr for deg at uansett om det er en tøff, og retro, digitalklokke eller et klassisk og rent analogt armbåndsur du ser etter, er stilen og funksjonen der med en svart klokke fra adidas. Funksjonsmessig stiller adidas med noe for de fleste, og varierte, formål. Dersom du bare ønsker enkel tidsvisning, eller om du heller vil ha en klokke som er digital, kan du uansett nyte av kunnskapen at alle av adidas sine svarte klokker er konstruert for å leve opp til den sporty arven, med materialer og design beregnet for aktivt bruk. Dette er helt svarte klokker med rammer i rustfritt stål, urkasser av blant annet polykarbonat – eller også her rustfritt stål, som holder dem klare til en støyt. Så klart tåler de også en regnskur, klokkene våre er vanntette innenfor 10 til 100 meter. Stil og aktivitet er brakt sammen i våre svarte armbåndsur.

Svarte klokker fra adidas stiller med kvalitet, komfort, og spenstig design

Med behagelige armbånd, moderne teknologi og en miks av elegant og røft å velge mellom er klokker i sort fra adidas tydelig mer enn bare tidsvisere. Disse svarte klokkene er designet med tanke for å gi deg funksjonalitet i hverdagen – samt også gi deg en markering av din sans for estetikk og design. Med en smakfull adidas Trefoil og oppdatert look, viser du deg fra ditt beste og vet alltid å nå rett timing. Våre klokker inviterer deg til å ta med deg arven til adidas inn i nye tider.